Gray
Palhinha
Sarr
Bentancur
Bergvall
Maddison

Güzel bir hatları var Bissouma olmasa da. Kudus da oynayabilir Maddison yokken orada.

Tottenham'ı yendiğimiz maçın özellikle 2. yarısındaki Bissouma bizim takımı kıskaca almıştı, keşke bizim olsa diye imrenerek izlemiştim.

abi yer hizmetlerinden tut hava meydanları işletmesine kadar birileri sızdırabilir

bunu yönetim engelleyemez
Olabilirde, dokunuyor harbi cunku artik pozitiften cok "acaba sonuc alacaklar mi" diye paranoya basladi cenk ve ibrahimden beri

Lammens (Antwerp) / Donnarumma (PSG)
Singo (Monaco)
Beraldo (PSG) -kiralık opsiyonlu
Bissouma (Tottenham)-kiralık zorunlu

Bu şekilde olmalı.

Yabancılar

1. Donnarumma /Lammens
2. Singo
3. Sanchez
4. Beraldo (U23)
5. Jakobs
6. Torreira
7. Bissouma
8. Lemina
9. Sara
10. Sane
11. Sallai
12. Zaniolo / XXX (U23)
13. İcardi
14. Osimhen

Donnarumma geliryorsa Zaniolo gitmeli.

Lammens geliyorsa kalmak istiyorsa ve oraya fırsat düşmiyorsa kalabilir.

Lammens (Antwerp) / Donnarumma (PSG)
Singo (Monaco)
Beraldo (PSG) -kiralık opsiyonlu
Bissouma (Tottenham)-kiralık zorunlu

Bu şekilde olmalı.

Yabancılar

1. Donnarumma /Lammens
2. Singo
3. Sanchez
4. Beraldo (U23)
5. Jakobs
6. Torreira
7. Bissouma
8. Lemina
9. Sara
10. Sane
11. Sallai
12. Zaniolo / XXX (U23)
13. İcardi
14. Osimhen

Donnarumma geliryorsa Zaniolo gitmeli.

Lammens geliyorsa kalmak istiyorsa ve oraya fırsat düşmiyorsa kalabilir.
Donnaruma mumkunati yok abi 10+ maas kaleciye nereye veriyoruz yav - bonservisine gelmedim bile daha

Postecoglou döneminde de bazı maçlarda ilk 18 e alınmıyordu sakat olmamasına rağmen.
Benim bildiğim mevzu sözleşme uzatmama konusundan dolayı başladı.

Bunlara takılmıyorum Davinson gelmeden önce alay ediyorlardı adam üçüncü stoperleri olmasına rağmen.

Ortada bir sorun olmasa zaten gelmez sana, Tottenham istediği kadar taşşak geçilsin, elindekileri satsa 1 milyar euro kazanacak takım hala.

Uğurcan pandemi döneminde falan acayip kaleciydi cidden, oradan Avrupa’ya gitse libero kaleciliği de öğrenirdi, TS hep yanlış yönetiyor kariyerleri.
İrrasyonel bir ilişki var kent ile takım arasında, bu yönetilemez ilişki TS ile yerli oyuncular arasındaki profesyonelliği yok ediyor ve çocukları maalesef olumsuz etkiliyor. Onur futbolu bıraktığında 28 yaşında filandı sanırım. İşte Abdülkadir, yok olup gitti. Uğurcan gizliden bize bir sempatisi var, ancak korkudan ismi bizimle anıldığı an anormal reaksiyon gösteriyor, taraftarları (aile demek daha doğru olur belkide).

Geri
Üst Alt