Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.359
- 34.297
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum tarihinin en verimli nöbeti hakkında yorumlarınızı alalım? @gscforumüyeleri
1-2 gun daha gelen olmazsa kacacak delik ararsin gibiForum tarihinin en verimli nöbeti hakkında yorumlarınızı alalım? @gscforumüyeleri
3 gün sosyal medya kapalı kalsın bunların yarısı tarihin tozlu sayfalarına hatırlanmamak üzere gömülür gider. Mesleksiz kalır hepsiKoduğum Ali Nacisi hiçbir haberi vermez, bir haber çıkar üstüne 80 satır hikaye yazar.
Sallaya sallaya hergün bir kanalda konuşuyor, bu dijital platformlar yüzünden alayı kendini bir bok sanmaya başladı.
Ne oldu rtaş kafede yakalanma yine birine
Benim anlamadigim bu dijital kanal sahipleri nasil para kazaniyor. O sponsorlar falan kanaldaki o kadar adami besleyebiliyor mu? Biraz ilginc bir olay.Koduğum Ali Nacisi hiçbir haberi vermez, bir haber çıkar üstüne 80 satır hikaye yazar.
Sallaya sallaya hergün bir kanalda konuşuyor, bu dijital platformlar yüzünden alayı kendini bir bok sanmaya başladı.
Hayda, kalecisiz kalacagiz herhalde. Gerci ben Ederson'u maas istegi nedeniyle istemiyordum. Tzolakis suprizi gelse cok iyi olur.Ederson > Al Nassr (ESPN BR)
Biz Lammens haberi çıkarınca Hugo Viana da kısasa kısas demiş. Almasınlar bu heriften topçu falan. Zararlı çıkan City olacak.Ederson > Al Nassr (ESPN BR)
ister inanin ister inanmayin ama prates bu lige gelmis en özel oyuncudur
Ederson > Al Nassr (ESPN BR)