İlk alınacak oyuncu Singo mu yoksa Bissouma mı olsun diye tercih hakkım olsaydı. Bissouma derdim. Yabancı sınırı yüzünden alamazsak çok üzülürüm.

bissumayı biz mi bekletiyoruz bissuma mı bizi bekletiyor.. iş bitmeden neden saçma sapan gaza getiriliniyor..

Barış ve Zaniolo 'nun durumunun artık belli olması gerekiyor

Kaleci + Singo + Bissouma ile listeyi ŞL'ye verirsek bence şahane olur.

Ardından 1-2 tane de genç oyuncu kiralarız, evet ŞL'de oynatamayız ama zaten bizim için esas mesele örneğin A. Madrid deplasmanından döndükten 2-3 gün sonra çıkacağımız Göztepe deplasmanı mesela. Yani biz bu dönüşlerdeki maçları kazasız belasız atlatabilmek için rotasyonu iyi tutmalıyız.

Çünkü tüm oyuncular ŞL'deki maçlarda varını yoğunu ortaya koyduktan 2-3 gün sonrasında çıktıkları bi maçta ne fiziken iyi vaziyette oluyorlar ne de mental olarak.

Bu arada şunu söyleyeyim, piyasaya baktığımda -tabii kaleci uzmanı değilim- eğer ekstrem bir isim gelmeyecek ise yabancı hakkımızı kaleye kullanmama taraftarıyım. Çünkü Günay'dan net şekilde çok daha iyi diyebileceğimiz bir kaleci alamadıktan sonra 20-25 bonservis vermeyi çok mantıklı bulmuyorum.

Singo-Akanji-Bissouma 3'lüsünün geldiği bir pakette, kalede Günay'ın olmasını tercih ederim.

Bugün transfer dönemini Singo-Akanji-Bissouma + Altay'ı alarak kapatsak mesela ben ok'um.

Geri
Üst Alt