Singo 'dan sonra umarım Bissouma da transfer edilir. Artık işin maliyetini filan bir kenara bırakıp kadrodaki önemli eksiklerin giderilmesini istiyorum sadece.

10 numara için => Yunus, Sara, Zaniolo var elimizde Icardi 'nin sıkça bu rolde kullanılacağına inanıyorum
6-8 için=> Bissouma, Torreira, Lemina, Sara ve Kaan

Bence hem nitelik hem nicelik olarak dolu dolu bir orta sahamız olur. Orta sahada 6-8 oynayan oyuncular içerisinde topu alıp dönüp gidecek adam eksiltecek 1 tane bile oyuncumuz yok. Nasıl ki Yunus Kayseri maçında 10 numara pozisyonunda rakibin net bir 6 numarası olmamasının da faydasını görerek orada delici güç oldu merkezde aynı şekilde Bissouma da 6-8 için merkezde baskı yediğimizde geriden çıkışlarda delici güç olur bizim için

Stoper iç güdüsü yok. Orta sahada faul de olsa rahat rahat dalıyor. Stoperde ceza sahasında iken adamı rahat marke edemezsin. Davinson ve Apo'nun arasında stopere kaymakla Davinson'un yanında stoper oynayıp son adam olmak farklı. Oynatamazsin değil oynanatirsin ama yeterli verimi asla alamazsın.
Buna hiç birimiz sahada görmeden kesin bir dille yapamaz diyemeyiz. Bizim oyun açık alanda birebir savunma üzerine kurulu ligde. Zaten oyun içinde stoper gibi oynadığı çok fazla sekans oluyor Lemina'nın. Ben zaten direkt stoper olarak tahtaya yazılır demiyorum. Apo cezalı, Davinson sakat, Singo-Lemina koyar çıkarsın maça yani. 3'lüde de kenar stopere atılır bir şekilde. Okan Buruk böyle bir hoca.

Son düzenleme:
Galatasaray, Lammens için Antwerp ile anlaşma sağlamak adına hızla girişimde bulunuyor ancak Antwerp hâlâ 25 milyon euro talep ediyor.

Kulüpler bugün yeniden görüşüyor, amaç Manchester United’ın önüne geçmek. Bekleyip göreceğiz. (@sachatavolieri)

Bissouma konusu önemli şu namussuz aşağılıklara kaptırmamak lazım sırf biz ilgileniyoruz diye girecekler

Normalde tüm transferler için maliyet hesabı yapan biriyim. Fakat maliyet hesabı yapılmayacak en uygun zaman dilimi şu an Galatasaray için. Bir daha böyle bir sekans yakalayamayız muhtemelen.

Bir oyuncunun bonservisine 75 milyon vermiş durumdayız. Singo 3 alacağına 4 almış şu an çok takılmayı doğru bulmuyorum ama normal zaman diliminde en çok dikkat edenlerden biriyim. Bu sezon ŞL'de ilk 24'ün kesin gelmesi ve mümkünse de daha üst turları görmek gerek. Seneye de aynı şekilde. Üç sene üst üste ilk 24'e kendimizi atabilirsek artık farklı birşeylerden bahsedebiliriz.

Bir sene ŞL, bir sene AL, 10 yılda bir gruptan çıkma tarzı bir süreç olursa gene istikrarsızlığa döner ve tüm yatırımların sonu hüsran olur.

Singo, Bissouma ve Lammens ile bu seneyi geçersek önümüzdeki sene 1-2 oyuncu ile transferi tamamlamalıyız.

Galatasaray, Lammens için Antwerp ile anlaşma sağlamak adına hızla girişimde bulunuyor ancak Antwerp hâlâ 25 milyon euro talep ediyor.

Kulüpler bugün yeniden görüşüyor, amaç Manchester United’ın önüne geçmek. Bekleyip göreceğiz. (@sachatavolieri)
ya 25 bunun yerine Restes e gidin

Geçen bir twitte 17 milyon pound mevzusu geçiyordu doğruymuş.

bissouma işi ne oldu bi haber var mı?

bu gece saat 12 civarına kadar müspet gelişmeler yaşanmaz ise benficanın şikecileri elediği senaryoda kendisiyle vedalaşabiliriz

Geri
Üst Alt