Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Singo'ya 30 milyon çok da en önemlisi maaş. Sakın sanchez'den fazla maaş vermeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen parayı seven bir tip. Maaşı verebilir miyiz bilmiyorum, insan bir acaba diyor ama yani seker mi? buraya çıkış maddesi ile vs ikna edilebilir mi falan. Eğer ikna olmazsa da buna uğraşirken kaleci alamamakta var tabi. Riskli iş aslında ama ben denerdim.Adami bilmiyorum ki. Paraci oldugu kesin taa Milan zamaninda oyle konusuluyordu kendisi hakkinda.
Ama FFP limitleri de var. Biz oyle 12-13 milyon euro maas verecek durumumuz kaldi mi? Pek sanmiyorum da. Gecen Baskan bundan da bahsetti.
Herkes aldı alacağınıUnited Lammens olmadı ise Donnaruma isteyebilirler.
Chelsea veya Newcastle ister mi?
Aceleden Günay'i fark etmedim. Ocak diye güncelleyelimMartta avrupaya veda edersek cok basarili bi avrupa sezonu gecmis oluruz deriz
Bir de Araplar var ama bizden 15'i görürse gitmezHerkes aldı alacağını
Ortada sadece kulüpsüz bir donnarumma ve kalacisiz bir Galatasaray kaldı.
Cumaya kadar istanbula indiririz Allahın izniynen
Bay satılsın diye yol yapıyor adihaluk yürekli: galatasaray'ın hem kaleci hem stoper hem sağbek hem de orta saha alacak gücü yok şu anda.
Baya gençmiş diyecektimki bı 6-7 yıl öncenin fotoğrafıymış şimdi yaşlanmıştır bu.insta profiline bakarsak mağara yok gibi görüküyor küçük burda resmen