- 31 Ağustos 2021
- 54.665
- 39.812
- 2.228
Nobeti acan @Sağ bek oynayabilen stoper in maasindan endiseliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martta Avrupa'ya vedaGünay
Singo Davidson Akanji Eren
Torreira Lemina
Sane Gündo Baris
Osi
Hos olur. Günaya güveniyorum
Donna umudu yeniden yeşerdi
Adami bilmiyorum ki. Paraci oldugu kesin taa Milan zamaninda oyle konusuluyordu kendisi hakkinda.Sozlesmesine çıkış maddesi koyarak falan ikna edemezmiyiz acaba ya 50-60 milyon vs çıkıs koyarız mesela top kulüplerden biri isterse gidebilir tekrardan o seviyeye.
Avrupada dönemin kapanmasından sonra olur zaten olursa, tıpkı Osi gibiOyuncuya bagli. Oyuncu bizi isterse boyle bir durum ortaya cikabilir. Suan icin boyle bir opsiyon yok masada.
Donnarumma daha ucuz olabilir.Tzolakis yaklaşıyor gibi
24.5 yazıldı belki 30 bonusludur. Çok rahat alınırdıRenato Veiga istiyordunuz o da 30 milyon euro'ya gitti, Akanji 30 yasinda onun icinde 20 isteniliyor.
30 gercekten cok mu? Ya da biz ne istedigimizi bilmiyor muyuz?
Martta avrupaya veda edersek cok basarili bi avrupa sezonu gecmis oluruz derizMartta Avrupa'ya veda
Nisanda hedef 27
Nijerya, Gabon, Kamerun (Osi, Lemina, Jakobs) falan finale kalamaz bence. Ondan dedim.Hocam bunlar genelde Afrika Kupasi önce biraz erkenden bulusup 1 mac yapmiyor mu? 1 Hafta önceden takimdan ayrilirsa, ve ülkesi yine öyle basarili olursa, hemen bittigi gün geri dönmez ve ülkesinde kutlamaya katilirsa, ve CL fikstürü gecen seneye benzerse, 1 veya 2 CL maci kacirir. Osimhen icinde aynisi gecerli. Iki adama o kadar para harcayip, CLin final asamasinda ikisinden olursak, pis söveriz.
24.5+5 milyon euro kolay bonuslar, 30 yani.24.5 yazıldı belki 30 bonusludur. Çok rahat alınırdı