Sozlesmesine çıkış maddesi koyarak falan ikna edemezmiyiz acaba ya 50-60 milyon vs çıkıs koyarız mesela top kulüplerden biri isterse gidebilir tekrardan o seviyeye.
Adami bilmiyorum ki. Paraci oldugu kesin taa Milan zamaninda oyle konusuluyordu kendisi hakkinda.

Ama FFP limitleri de var. Biz oyle 12-13 milyon euro maas verecek durumumuz kaldi mi? Pek sanmiyorum da. Gecen Baskan bundan da bahsetti.

Bu bilgi verilmişdir heralde ama Donnarumma'nın yüzünü dağıtan oyuncu Wilfred Singo'dur

Kaleci ve sağ bek sonrası bütçe dahilinde sol stoper ve orta saha transferi yapılmalı. Gerekirse iki adet kiralık u23 oyuncu. Hem nicelik hem nitelik olarak ihtiyaç var.

Yanlışlıkla donnaruma bize düşer mi acaba

Hocam bunlar genelde Afrika Kupasi önce biraz erkenden bulusup 1 mac yapmiyor mu? 1 Hafta önceden takimdan ayrilirsa, ve ülkesi yine öyle basarili olursa, hemen bittigi gün geri dönmez ve ülkesinde kutlamaya katilirsa, ve CL fikstürü gecen seneye benzerse, 1 veya 2 CL maci kacirir. Osimhen icinde aynisi gecerli. Iki adama o kadar para harcayip, CLin final asamasinda ikisinden olursak, pis söveriz.
Nijerya, Gabon, Kamerun (Osi, Lemina, Jakobs) falan finale kalamaz bence. Ondan dedim.

Grup aşaması bittiğinde döneceklerdir.

Bir hafta erken gittiklerini varsayarsak turnuva başlangıcında max 2 maç kaçırıyor ligde öyle olunca. Cl'yi bilmiyorum.

Tabi sakatlık riski çok ürkütücü. Keşke sezon içinde olmasaydı bu turnuva. Orası ayrı tabi.

Geri
Üst Alt