Lammens Singo Bissouma Şl listesi için yeterli. Lig için kalan zamanda 1 tane daha genç alınabilir son kontenjan için

1m maasla 3m + arti bonus baya fark var arti menajer komisyon
Belcika basininda kendisi United'i istedigi yaziliyor kariyeri acisindan EPL daha cazip oldugu icin. Suan bize yakin olduguna dair haberler yok.

Manu vazgeçebilir gibi haberler çıkmış ona güvenilmiş sanırım ama Manu eğer plan değiştirmezse alır bir şekilde. Bir ihtimal Donnarumma işine girmiş olabilirler Psg 30'a düştü haberlerinden sonra.

Belcika basininda henuz oyle bir haber gormedim, Manu isterse alir burada kulubun tutumu onemli. Iki gun icinde biter deniliyor.

Antwerp e daha fazla verdik sanirim istedikleri parayi yani 25 istiyordu onlar united 17 pound (20 m euro) da anlasmaya calisiyordu en son.

Kulup acisindan sorun olmaz, biz daha fazla da verebiliriz ama oyuncuyu ikna etmek ayri bir olay.

Lammens Singo Bissouma Şl listesi için yeterli. Lig için kalan zamanda 1 tane daha genç alınabilir son kontenjan için
Taraftar da mütevazi saray'a geçiş yaptığına göre sezon beklendiği gibi geçiyor.

Neyse şaka bir yana Osimhen ve Sane işi müthiş başarılı hamlelerdi.

Singo ve Bissouma da gelirse ben okeyim. Kalan iki adet transfer de bir şekilde yetişir.

Bugün de Singo'yla anlaştık çok şükür. Akşama doğru da Bissouma'yla tekrar anlaşırız. Lammens yarına kalır herhalde.

Yonetim galiba bas agrisi olacak gibi diyerek Barisi sepetleyecek, bu bonsrvisleri taksitlendirmedikce (singoyu) enteresan olur

Belcika basininda kendisi United'i istedigi yaziliyor kariyeri acisindan EPL daha cazip oldugu icin. Suan bize yakin olduguna dair haberler yok.

Belcika basininda henuz oyle bir haber gormedim, Manu isterse alir burada kulubun tutumu onemli. Iki gun icinde biter deniliyor.

Kulup acisindan sorun olmaz, biz daha fazla da verebiliriz ama oyuncuyu ikna etmek ayri bir olay.

Bu haberlere istinaden olabilir. Bana da Manu eğer bir anda Donnarumma veya başka bir hedefe gitmezse Lammnes'i alır gibime geliyor.

Bu sene şampiyonlar Ligi'nde çok fena takımlar var bir de son torbadan giriyoruz.

Transferler bu açıdan kritik. Avrupa'da başarı için fizik gücü yüksek takım şart. Bizimkilerin Barış'ı bu sene göndermeme sebebi de buydu zaten.

Itrizio Lammens haberine sabitten kaldirmis

Burhan bu sene iyi haberler verdi de şu göndermeli tweetleri vs atıp tüm saygınlığını yitiriyor. Bi bilgin varsa yaz yoksa rüzgar yapma ya.

Bu arada madem Osimhene rağmen Lammens'e 25 verecek paramız vardı neden Petrovici almadık, son 5 güne de şu çileyle girmemiş olurduk. Ha Günay arattı mı aratmadı ama neden yani.

Onana - west ham muhabbeti kapanmis yaziyor united hesaplari(yalanlanmis daha dogrusu)

Lammensi bitirememeleri ,Onana'dan cikamamalari olabilir bu arada acikcasi

25 milyon ne kardeşim Neuer mi alıyoruz? Çocuğun 1-2 videosuna denk geldim, bu tarz videolara güven olmaz da herhangi bir kaleci gibi duruyor. Eray'a falan benziyor topa yatışları falan. Kaleye 25 milyonluk zar atmamalıyız.

Bu saatten sonra kimse 1. kalecisini vermez.

City kaleci almazsa Ederson'u asla bırakmaz.

Lammens cumaya kadar olmazsa, takımı daha da bırakmaz.

Kim olabilir dersek, Donnaruma 31'ine kadar bir yere gitmezse 1'inde ciddi bir şekilde fırsat transferi olarak gelebilir.

Mamar 2. kaleci olmayı kabullenemezse Liverpool kiralayabilir.

İnter Onana'yı alırsa Sommer gelebilir.

Onana İnter veya EPL yapmazsa son çare bize kakalanabilir.

Geri
Üst Alt