Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.545
- 5.529
- 1.043
Telaşa gerek yok daha 5 gunumuz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telaşa gerek yok daha 5 gunumuz var.
Belcika basininda kendisi United'i istedigi yaziliyor kariyeri acisindan EPL daha cazip oldugu icin. Suan bize yakin olduguna dair haberler yok.1m maasla 3m + arti bonus baya fark var arti menajer komisyon
Manu vazgeçebilir gibi haberler çıkmış ona güvenilmiş sanırım ama Manu eğer plan değiştirmezse alır bir şekilde. Bir ihtimal Donnarumma işine girmiş olabilirler Psg 30'a düştü haberlerinden sonra.
Antwerp e daha fazla verdik sanirim istedikleri parayi yani 25 istiyordu onlar united 17 pound (20 m euro) da anlasmaya calisiyordu en son.
Taraftar da mütevazi saray'a geçiş yaptığına göre sezon beklendiği gibi geçiyor.Lammens Singo Bissouma Şl listesi için yeterli. Lig için kalan zamanda 1 tane daha genç alınabilir son kontenjan için
Belcika basininda kendisi United'i istedigi yaziliyor kariyeri acisindan EPL daha cazip oldugu icin. Suan bize yakin olduguna dair haberler yok.
Belcika basininda henuz oyle bir haber gormedim, Manu isterse alir burada kulubun tutumu onemli. Iki gun icinde biter deniliyor.
Kulup acisindan sorun olmaz, biz daha fazla da verebiliriz ama oyuncuyu ikna etmek ayri bir olay.
Konudan bağımsız ben de kavurmalı kaşarlı yuvarlak trabzon pidesi yedimKavurmalı kaşarlı yuvarlak trabzon pidesi yedim
Edit: yanlış konu
Kral, edit yerine bir futbol yorumu yapıştırsaydın kimse anlamazdı.Kavurmalı kaşarlı yuvarlak trabzon pidesi yedim
Edit: yanlış konu
trabzon ağır taştır her mideye girmezKonudan bağımsız ben de kavurmalı kaşarlı yuvarlak trabzon pidesi yedim
Manu onana'dan çıkamadan transfer yapamıyor. Maaşı çok fazla.Onana - west ham muhabbeti kapanmis yaziyor united hesaplari(yalanlanmis daha dogrusu)
Lammensi bitirememeleri ,Onana'dan cikamamalari olabilir bu arada acikcasi