Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.881
- 5.740
- 1.623
Bissouma da gelirse kalede Günay‘a raziyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransızlar bu Singo'ya star muamelesi çekiyorlar haberin altındaki yorumlarda. Göreceğiz ne kadar iyiymiş.
Boeye yakin fiziksel temas ve dinamizm gosterirse orda taraftarin zaten agzi sulanacaktir aurier/jelert/franko dan sonraFransızlar bu Singo'ya star muamelesi çekiyorlar haberin altındaki yorumlarda. Göreceğiz ne kadar iyiymiş.
Para harici torbanın önemi kalmadıBu sene şampiyonlar Ligi'nde çok fena takımlar var bir de son torbadan giriyoruz.
Transferler bu açıdan kritik. Avrupa'da başarı için fizik gücü yüksek takım şart. Bizimkilerin Barış'ı bu sene göndermeme sebebi de buydu zaten.
Sol stoperi kiralik verseler keskeFransaya kadar gitmişken psg den genç bir topcuda alsak ya
Benim gördüğümde 3'lü oynamıştı diye hatırlıyorum. İlk senesi de olabilir. Milli takımlarda ise sağ bek oynadı zaten genelde diye hatırlıyorum.Uclunun degil normal dortlunun sag stoperi olarak oynadi genelde. Monaco gectigimiz sezon hep dortlu defans ile cikiyordu maclara.
Etiketlediğin isimler arasında futbolu bilen bir kişi bile yok.
Doğru adres:
@Sergen Zeren @Doruk Ata TANRIVERDİ @Feramuz Kayalar @Gökhan Aytepe
Tanımıyorum hiç.Lammense begendinmi
abdülkerim-davinson-singo top geçer adam geçmez