Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Benzer bir mesaj yazdım ben de, ikisine göre farklı, biraz daha oyun kurucu özellikleri iyi olabilir.

İyi bir Lemina’ya değişmem, Bissouma ile zaten farklı tarzdalar.

Yine de 6 numaradaki tutuculuk rolünü bence fena yapmıyor, kanatlara doğru da iniyor benim gözlemim.

O bedellere almaktansa seneye son sene sözleşmesi kalınca ucuza almak daha makul çok isteniyorsa.

Kesinlikle. O mesajını da geriden gelirken şimdi okudum. Bence tamam atletik olduğu için elbette Busquets gibi defans önünde statik gibi oynamıyor ama bir Lemina ve hatta top formda Bissouma kadar bile dinamik değil. Biri de Donk benzetmesi yapmış, gerçekten birebir aynısı gibi tarz olarak, elbette bir iki gömlek üst versiyonu olabilir. Donk'u da severdim gerçi yanlış anlaşılmasın, o da mücadeleciydi ama işte Fernando vs tarzı daha defans önünde Anchor oyuncular bunlar. Daha çok tek ön liberolu çift sekizli üçlü orta sahaların o tek ön liberosu olur... Bizim 4-2-3-1'e nispeten zor adapte olur. Torreira'nın kapatması gereken alanı yine artırır gibi geliyor bana.

Onyedika 2002 kuralına da uymuyor

Ama kobbie maino listedeymis haberiniz olsun.simdi yazdilar whatsappa

En azindan sevindirici

Kaleci ve orta saha transferi şart, yoksa Osimheni boşuna transfer etmiş oluruz

Manu neden mainoyu bıraksın

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydi be Gardi bu sessizlikten Donna çıkar bize.

neyse heralde en azından orta saha alacağız profilden bağımsız

Geçen Arabistan'dan ayrılmak istiyor diye haber gördüm sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış neden kovalamıyoruz anlamıyorum.

Bence Okanın ilkayı istememesi tek sebebi 2-3 yıldır isteyip her seferinde bizi oyalayıp takımda kalması ve barca dönüşünde bize gelecekken city yapmasına kıl oldu adam şimdi o süründürüyor.
İlkay hala istemiyor ki yav bizim götten uydurmalarımız hep. Topluca durduk yere boşa gaza geliyoruz

Donnaruma hala transfer olmadı. En büyük hayalim şu an

Geçen Arabistan'dan ayrılmak istiyor diye haber gördüm sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış neden kovalamıyoruz anlamıyorum.
Mörtınsa yakın etki alırız net

Geri
Üst Alt