Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Fırsat transferi adı altında takımın fiziki oyun denge planını bozacak Hakan'ı almazlar umarım.Onun yerine noname bir afrikalı 20 yaş ortasaha alsınlar daha iyi.Bu sene avrupada atletik takımla mücadele etmeliyiz.

O değil de umarım Singo'nun Barcola'ya attığı çalım buradaki gibi bir senaryoya dönüşmez...

giphy.gif

Geçen Arabistan'dan ayrılmak istiyor diye haber gördüm sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış neden kovalamıyoruz anlamıyorum.
tam ihtiyacımız olan profil olmakla birlikte araplara giden topçular kolay kolay fizik olarak toparlayamıyor ama ufak tefek bi topçu olduğu için daha hızlı toparlar gibi geliyo bana otavio

su anket iyi oldu ya , kimlerle futbol konusmuyacagimizi gormus oluyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 300660

Singo'nun sağ bek oynayacağını düşünürsek en problemli bölge sol stoper, Abdulkerim'i kesecek 23 yaş altı sol ayaklı sol stoper lazım. Beraldo'yu kiralayabilsek güzel iş olur.

Manu'dan şu dk. ihtiyacımıza yönelik kimi alsak iş yapar. O cehennem çukurundan gelip Kemerburgaz'a adım atan oyuncu %300 performans verir.

Onyedika'nın oyun stilinin çok daha iyisi var ve satılık şuan N.Forest'ta İbrahim Sangare
Onyedika u23e de uymuyor, gidersin Sangare'yi kiralarsın illa çapa alacaksan, ama ben o tip oyuncu alacağımızı sanmıyorum

Geri
Üst Alt