- 1 Şubat 2009
- 24.841
- 24.989
- 3.048
Burhan Can'ın Çalhanoğlu transferinde komisyonu var muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,5 yıllık kiralamaysa franky gibi zorunludur o diye düşünüyorum. Değilse zaten 2 sene daha kiralar bedavaya bir yere veririz.Zorunlu opsiyon yoksa bize girdi demektir yine.
Onyedika 2002 kuralına da uymuyor
Ama kobbie maino listedeymis haberiniz olsun.simdi yazdilar whatsappa
En azindan sevindirici
Liste
Rabiot
Bissouma
Mainoo
Yunus musah
deyip kaciyorum.astrolojik açıdan olacak kişi bissouma
Onlarin kullanip kullanmadigini bilemezsin. Bissouma'da ise kanit var. Eger agir uyusturucu ise uzak durmak gerek.Ya Vidal yıllarca puro içti, lavuğa bir halt olmadı. Futbolcu tayfasında her türlü şey var zaten. Yalnızca gizli yapıyorlar. Sen görmüyorsun diye yapılmıyor olmuyor bu.
adam geldi hasan sabahtan beri yok sağlık kontrolü yok kap bi sal yaw :dYönetimde başkan falan Monaco'da olduğu için Singo'nun sözleşmesi yarın mı imzalanacak acaba?
Ben başta ot zannetmiştim, ama içtiği şey it öldüren cinsten gibi. Evet, sıkıntı doğurabilir.Onlarin kullanip kullanmadigini bilemezsin. Bissouma'da ise kanit var. Eger agir uyusturucu ise uzak durmak gerek.
Adam ölmüs gibi yazdilarKas güçsüzlüğü vb. etmenler bir anda gözden çıkarılmasının sebebi bu olabilir. Fiziki yetersizlik endişesi de bu yüzden olabilir.
Doğru biraz abartmış olabilirim. Kaleci sıkıntısından dolayı oraya sardım galiba.adam geldi hasan sabahtan beri yok sağlık kontrolü yok kap bi sal yaw :d
Saka herhalde. Herif kuslar ile pazarliga girdi. Yemisim onun Galatsarayliligini.Ekli dosyayı görüntüle 300650
Barış da gsli görmüş olur hem
Fenere kesinlikle gitmemeli bizim çok işimize yarayacak bir oyuncu resmen öldürücü darbe olacak bu transferBu arada Bissouma'yı biz almazsak bir şekil ifb alır bu saatten sonra. Umarım hangisi hayrımıza olacaksa o olur.