Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Insanlar ne cabuk Hakan’in fener ile transfer pazarligi yaptigini unutmus. Kafayi mi yediniz?

Bissouma da sorun olsa ali naci,haluk,nevzat,burhancan koşa koşa yazardı bilyosunuz

Bissouma ile benzer süreci yaşadığımız rabiot ve 1-2 oyuncu daha var muhtemelen

Akanji de de karar bekleniyo hala

Ve olası bi durumda sallai ve zaniolo elden çıkarılacak.2002 sonrası kural için.bu bariz

Ve ben genç kanat isterim açıkçası bu ikisinin yerine

Akanji
Bissouma
Lammens
Genç kanat

Sallai ve zaniolo out🥰

Akanjiden vazgecsek romano yazardı.

Bissouma istediğimiz an bitecek noktada ve o yuzden beklemede net şekilde cogu muhabirin dedigi gibi

Aslinda sachanin beklemede haberi doğru bi yerde.Yabanci sayısı planlaması ve daha iyi seçenekler söz konusu

Burda rabiot faktörü var bence

Ali yine başkan seçilir. Mou da ocakta falan gider heralde.
ocak a kadar bu ritimde takılırsa lig kopar. geldiği günden beri dozajı ilk defa bu kadar arttırdı. bir sonraki hamlesi gs bizden iyi takım ben napayim olacak. :D orda artık şutlanır. acilen saplamamız lazım bunlara.

ocak a kadar bu ritimde takılırsa lig kopar. geldiği günden beri dozajı ilk defa bu kadar arttırdı. bir sonraki hamlesi gs bizden iyi takım ben napayim olacak. :D orda artık şutlanır. acilen saplamamız lazım bunlara.
Yüzde yüz dediğin açıklamayı yapacak. Rakibimiz şu kadar para harcadı kadrolarını güçlendirdi biz yapamadık diyecek. Hepsini delirteceğiz. Kobanispor yok olana kadar devam.

Insanlar ne cabuk Hakan’in fener ile transfer pazarligi yaptigini unutmus. Kafayi mi yediniz?
Camiye imam aramıyoruz. Futbolcu milletine zaten güven olmayacağını BAY mevzusuyla herkes anlamıştır herhalde. Futbolculara aşırı anlam yüklemeyi bırakıp olaya pro gözle bakmayı öğrendiğimiz gün level atladığımız gündür. Bana göre Hakan'ın Milan'dan en büyük rakibi Inter'e gitmesi zaten karakterini özetliyor. FB ile pazarlıktan ziyade ''bakın siz almıyorsanız FB'ye gideceğim'' dedirtip bizi harekete geçirmeye çalıştı. Planı elinde patladı zaten. Ha bu da kabul edilecek bir şey değil. GS'lıyım diyen biri Ali ile görüşmeyi bile red etmeli. Belki gerçekten çok iyi GS'lıdır ama orada net yanlış yaptı.
Hakan şu ana kadar mesela Kerem gibi geri dönülemeyecek şeylerin içine girmedi. Veya Berke gibi GS'ye küfretmedi. Dolayısıyla ortada büyük bir problem yok. Gelirse topunu oynar, sözleşmeli çalışanımız muamelesi görüp takıma faydası olur. Olaya ben bu gözle bakıyorum. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum.
Çok extra şeyler olmadığı sürece olaya duygusal yaklaşmayacaksın.

Son düzenleme:
Hakan’ın üstün olmadığı orta saha çıkıyor mu şu kıyaslarda

Herif herkesten daha iyi çıkıyor, sistem takımında daha dar alanda oynuyor diye mi bilmiyorum da

Admirim Hakan'ın hakkını veriyoruz ama gerçekten bence düşünüldüğünden ya da ekrandan izlenildiğinden çok daha ekstra bir oyuncu. İzleyip bana normal gelen bi maçından sonra bile takım arkadaşları, hocası vs çoğu kez bu maç Hakan müthiş oynadı vs diyor röportajda. Bana kalsa normal yani iyiydi sadece.

Geri
Üst Alt