Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.540
- 1.959
- 2.063
Insanlar ne cabuk Hakan’in fener ile transfer pazarligi yaptigini unutmus. Kafayi mi yediniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen o kesin öyle oldu da gitmedi vah bak sen şu işe yavSaka herhalde. Herif kuslar ile pazarliga girdi. Yemisim onun Galatsarayliligini.
fb su an mou nun tazminatı nası öderiz diye kara kara düşünüyordur. koç mu önce gider mou mu oradayım.Bu arada Bissouma'yı biz almazsak bir şekil ifb alır bu saatten sonra. Umarım hangisi hayrımıza olacaksa o olur.
Hakan 20 giyiyorhakan geliyo sane 10 numarayı abine vereceksin
Ali yine başkan seçilir. Mou da ocakta falan gider heralde.fb su an mou nun tazminatı nası öderiz diye kara kara düşünüyordur. koç mu önce gider mou mu oradayım.
ocak a kadar bu ritimde takılırsa lig kopar. geldiği günden beri dozajı ilk defa bu kadar arttırdı. bir sonraki hamlesi gs bizden iyi takım ben napayim olacak.Ali yine başkan seçilir. Mou da ocakta falan gider heralde.
bizde 10 giyecek gs kaptanı hakanHakan 20 giyiyor
Yüzde yüz dediğin açıklamayı yapacak. Rakibimiz şu kadar para harcadı kadrolarını güçlendirdi biz yapamadık diyecek. Hepsini delirteceğiz. Kobanispor yok olana kadar devam.ocak a kadar bu ritimde takılırsa lig kopar. geldiği günden beri dozajı ilk defa bu kadar arttırdı. bir sonraki hamlesi gs bizden iyi takım ben napayim olacak.orda artık şutlanır. acilen saplamamız lazım bunlara.
Camiye imam aramıyoruz. Futbolcu milletine zaten güven olmayacağını BAY mevzusuyla herkes anlamıştır herhalde. Futbolculara aşırı anlam yüklemeyi bırakıp olaya pro gözle bakmayı öğrendiğimiz gün level atladığımız gündür. Bana göre Hakan'ın Milan'dan en büyük rakibi Inter'e gitmesi zaten karakterini özetliyor. FB ile pazarlıktan ziyade ''bakın siz almıyorsanız FB'ye gideceğim'' dedirtip bizi harekete geçirmeye çalıştı. Planı elinde patladı zaten. Ha bu da kabul edilecek bir şey değil. GS'lıyım diyen biri Ali ile görüşmeyi bile red etmeli. Belki gerçekten çok iyi GS'lıdır ama orada net yanlış yaptı.Insanlar ne cabuk Hakan’in fener ile transfer pazarligi yaptigini unutmus. Kafayi mi yediniz?
Hakan’ın üstün olmadığı orta saha çıkıyor mu şu kıyaslarda
Herif herkesten daha iyi çıkıyor, sistem takımında daha dar alanda oynuyor diye mi bilmiyorum da
grok a 3 tane aynı ülke takımı aynı grupta olabiliyor mu diye sor bi istersen