Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
BTW Hakan papazlık yapabilecek biri değil bana göre. Milan'da Ibra'ya nasıl biat ettiyse, bize gelirse Icardi'ye de biat eder. Ibra'nın dünya çapındaki statüsü daha ağır bassa da, Icardi'nin GS statüsü 10X filan daha ağır basar mesela şu anda.
+ yerlilerin lideri Apokerim, Kaan, Günay gibi isimler var şu an. Hiçbiri de yabana atılacak isimler değil soyunma odasında ve sahada gördüğümüz kadarıyla.

twitin altindaki gsliler utandiriyor ya artik. hal aalisamamsilar utaniyorum bizi koyduklarinda hemen damlayan eziklere

taraftar içindeki ezikliği dışarı vurmadan duramıyor

sosyo psikolojik alt yapısı da var tabii ama esas türk futbolunu sittin senedir geliştiremeyen federasyonların kabahati olarak düşünmeliyiz

Hakan'ı bizim orta sahada atıyorum Lemina yerine koyup benzer futbol oynamaya çalışırsak o "elit orta saha" sudan çıkmış balığa döner. Torreira'ya binen yük yine Oliveira dönemlerine benzer. Skorerliği falan da yine kaybolur. Torreira önde basmayı bıraksa pres gücümüz çok azalır, yok bırakmazsa da bu sefer geçişlerde orta sahamızda yine Konya ovası gibi boşluklar görürüz, obruklar bile oluşabilir yani... Hele CL'de biz kendi oyunumuzu oynarız deyip Lemina (veya muadili) yerine Hakan'la aynı oyunu oynamaya falan kalkarsak ciddi takımlar pis tokatlar ve yine AZ'nin dişli versiyonlarına karşı da zorlanmaya devam ederiz.

Hakan'ın bizim sistemde oynayabileceği tek yer Sara'nın şimdiki mevkisi olur. Orada da eski milli takım performanslarını falan hatırlatırım yani. 10 numarada yeterince verimli değil denilen Sara'yı bile aratabilir öyle oynarsa. Geçen seneyi de pek 90dk top oynamadan geçirdiğini düşünürsek korkarım o milli takımda küfür yediği günlere dönebillir 10 numarada...

Hele üçlü defansla 3-4-1-2 veya 3-4-2-1 falan oynamaya kalkarsak Hakan'ın hiç yeri yok... Belki 3-1-4-2 gibi bir düzen oturtursak 3'ün önünde statik regista falan gibi olabilir ama o zaman da hücumdan çok adam kesmiş oluyoruz ve sistem çok radikal değişmiş oluyor.

Son düzenleme:
+ yerlilerin lideri Apokerim, Kaan, Günay gibi isimler var şu an. Hiçbiri de yabana atılacak isimler değil soyunma odasında ve sahada gördüğümüz kadarıyla.
Öyle başıboş bir ortam da yok bizde suyun karşı tarafları gibi. Saha dışı yönde bir problem yaratması ihtimal dahilinde değil bence. Zaten bu tarz bir adam olduğuna dair herhangi bir emare de yok. Şu ana kadar Inter ve Milan'da işini yapan, arkadaşları ve hocaları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi hep. Inter'den ayrılmaya çalışma şeklini hariç tutuyorum tabii.

Hakan ve Bissouma arasında fiziksel olarak fark var. Geçen sene ki Bissouma ise tur bindirir. Hakan mümkünse İnter’de kalsın.

Alacağımız adamlar yerine havadan defansif kazanan tempolu vb olmali boyke istatistikleri ve olan bir dolu adam var . 30 verince olacak diye şart yok

Noldu yine? Dün Bissouma hayırlı olsun diyorduk. Bugün Rabiot’lar, Hakan’lar türemiş.

twitin altindaki gsliler utandiriyor ya artik. hal aalisamamsilar utaniyorum bizi koyduklarinda hemen damlayan eziklere

Bayern de bizi CL'nin en elit kulüplerinden gördüğü için değil o etkileşimden faydalanmak için koyuyor oraya zaten. Bu sene Osimhen faktörü de var o resimde şık duracak tamamdır yani. Etkileşim verenler olmasa koymaz oraya. Bazılarının yazdıkları bence de utanç verici haklısın ama etkileşim açısından win-win bir durum. Onlar bizim reklamı yapıyor biz de onlara adeta bot basmış gibi oluyoruz.

Ya arkadaş Bissouma ile neden ilgilendiniz şimdi kim gelirse gelsin bizi tatmin etmeyecek.

Lig aşamasında takımlar kendi ülkelerinden rakiplerle karşılaşamazlar ve aynı ülkeden en fazla iki tarafla eşleşebilirler."

Yalnız UEFA şerh düşmüş, eğer kurada bunun matematiksel olarak kaçınılmaz olduğu durumlar varsa (çok nadir de olsa olabilir) bu kural dikkate alınmayabilri diye. Örnek durum uyduramadım kafamda ayaküstü ama işte 6 İngiliz 5 Alman falan hep aynı torbalara toplanırsa vs gibi istisnai durumlarda mecbur olabilir bir ihtimal.

Geri
Üst Alt