Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.745
- 44.934
- 2.388
2 milyon mu demişlerdi maaşına neyine şaşırdınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha yeni kalktim, Bissouma olayinda bir degisiklik mi var? En son kaleci olayi biraz o transferi bekletiyordu. Lammens gelirse, Bissouma hemen alinir gibi bir hava vardi.Bissouma isine geri donüp almalı
Zaniola gibi bir adam mıSorun çıkartabileceği başıboş bir ortam yok. Gelir Icardi'ye biat eder, başka bir alternatifi yok. Herkes oranın kralının kim olduğunu kabul etmiş. Zaniolo gibi bir adam bile biat etmiş...
Bu hususta başkanın yanındayımDursun özbek istemiyormuş hakanı
Rabiotu yokluyoruz.bissouma haber bekkiyo su an bizdenBissouma nerde kaldi. Singomun kankasi o olmali
Askıya almısızDaha yeni kalktim, Bissouma olayinda bir degisiklik mi var? En son kaleci olayi biraz o transferi bekletiyordu. Lammens gelirse, Bissouma hemen alinir gibi bir hava vardi.
Zaniola gibi bir adam mı
Ne yapmış ki Zaniola neyi başarmış
Hakan çok küçümseniyor burada
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu stad daha iflah olmazUlan zeminin bazı yerlerine uranyum mu döktünüz ne yaptınız. Haftalardır çimdeki boş yerler 1 gram dolmamış.
Almadik bekletiyoruzAskıya almısız
Uyusturucu olayindan degildir sanirim. Sonucta bilinen bir olaydi. Maddi bir durum herhalde.Askıya almısız
Başarı açısından değil, sorun çıkartma eşiği açısından yazdım onu.Zaniola gibi bir adam mı
Ne yapmış ki Zaniola neyi başarmış
Hakan çok küçümseniyor burada
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstediyseler bile muhtemelen onlar bu bonservisi ödemeyi istememiştir. Singo'nun daha olmamış halini almayı yeterli görmüşlerdir. Kabul edilebilir bir sebep yani. Bu rakamları verebilecek olmaları vermek istemeleri manasına gelmiyor malum. Hele Dortmund filan baya pinti takım.b dortmund istedi heis adamı
newcastle da 1 2 ay önce epey istiyodu
biz deli yüksek maaş verdik diye alabildik muht