Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .

Twitter Gs tayfanın güvenilir bulduğu adamlardan kahve falı misali kalsın burada yasak değilse

Eğer doğruysa, herhalde bizimkiler stoper oynayabilen alternatif orta saha arıyorlar. Hareketli, tempolu, presçi, çalışkan ve aynı zamanda teknik, top taşıyabilen, saklayabilen, dağıtabilen hem Lemina hem Torreira yedekleyebilecek bir 6-8 lazımken Kaan'ın biraz daha gelişmişini arıyorlar yemin ederim. Sırf gerektiğinde stoper oynayabilsin diye yapıyorlar bunu. Böyle birini alırsak rotasyon yaptığımızda oyun seviyemiz düşer.

kerem'in başına gelenler çok hoşuma gidiyor fenerine çok güvendi inşallah götünde patlar
bjkde alamaz ise başakşehire bile yanlar öyle karaktersiz. siyasal islamcı birinin karakterinin iyi olduğunu daha hiç görmedim gs futbolcusudur katkısı oldu diye hoş görüyorduk ama onuda kaybetti.

Eğer doğruysa, herhalde bizimkiler stoper oynayabilen alternatif orta saha arıyorlar. Hareketli, tempolu, presçi, çalışkan ve aynı zamanda teknik, top taşıyabilen, saklayabilen, dağıtabilen hem Lemina hem Torreira yedekleyebilecek bir 6-8 lazımken Kaan'ın biraz daha gelişmişini arıyorlar yemin ederim. Sırf gerektiğinde stoper oynayabilsin diye yapıyorlar bunu. Böyle birini alırsak rotasyon yaptığımızda oyun seviyemiz düşer.
Sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyormuş.

Kerem gelmezse bunlar yabancı sınırında da problem yaşarlar. Herkesin parasını verip yollamak zorunda kalırlar

Kurayı gördükçe moralim bozuluyor. Ne yapacağız lan?
Neyine moralim bozuluyor yahu bu nasil bir dusunce? CL'ye gittiginde ne bekliyordun ki?

Torino, Osasuna, Toulouse falan mi bekliyordun? Adi ustunde CL, orada baska ne olabilir?

Bizim kura gayet guzel. Bu takimlar icin Sampiyonlar Ligine gidiyorsun zaten.

Kerem işi yattı diyorlar. Dün yatabilir demiştim hiç şaşırmadım zuhahahahahahaha

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt