Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Lemina bence de cok kritik adam ama sakatliga meyilli olmasi can sıkıyor

Geldikten sonra takim savunmasina sagladigi katki ortada

Lemina muadili bir adam lazim bize, o yüzden Onyedika‘ya sicak bakiyorum ben

Lemina‘nin genc halini andiriyor bana göre, gayet yirtici ve top da tasiyabilen bir adam

Maino için deger 3 gün beklemeye

En alınacak olanlar bissouma ve yunus musah

takımın 10 numarası artık kesinlikle yunus olmalı.. yunus yunus yunus.. top nasıl sürülür herkes hayranlıkla izlesin. son tercihlerini biraz daha zekice yapmalı... zaten kanatlarda sane ve gitmez ise barış olacak..
Biraz hızlı düşünmeli ve bu hız aynı şekilde beyin ve ayak koordinasyonu sağlanması açısında da elzem. Yetenek hız oyun görüşü fevkalade iyi 10 no için..

United izin vermemiş.

Next.

Lookman da transfer olmadı oradan da bir fırsat çıkar mi

CLde kaan ayhan ortasahası ile cıkarız leminaya güvenırsek

hemen yarın ortasaha lazım!!

Bissouma ile cok alternatifli olur kadro.
Yeri gelir skoru tutmaya oynarsin lemina ile, yeri geldi baski kurarsin sete daha iyi girersin, gecisi cok daha iyi oynarsin bissoumayla. Trde zaten hep rakip alanda oynuyoruz ama avrupada savunma yapip hizli cikisli oyunda gerekecek.

casemiro yerine 10 kez mainooyu oynatırım

beli dönmüyor herifin

Italyan kaynaklarının leşliği dillere destan yine. Bu malların bizim 30 milyona Singo aldığımızdan da haberi yok herhalde. Ulan kolpacılık yapıyorsanız bari kim neyi almış, neye ihtiyacı var bir araştırın/soruşturun. Bu saatten sonra stoper gelse bile U23 kontenjanlı, kiralık olur zaten. Alın Akanji'yi bi tarafınıza...

Geri
Üst Alt