Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Olur da iki adam alacağımızı sanmam.

Bir de Lemina çok küçümseniyor gibi geliyor bana, ŞLde iş yapabileceksek ana aktörlerden birisi o olur, onun tavanına yakın oynaması çok kritik olacak.

Bissouma Torreira onun gibi alan kaplayamaz.
Sonra eklemeye unuttum. Veya Lemina Bissouma Hakan
Lemina'yi küçümsemiyorum ama Bissouma tarzı daha elzem gibi. Zaten çok eforlu oynadığımız için illaki 40 dakika civarı süre bulacak.
Bir de lig için yıpranmamış adam da lazım.
Kaan ile birlikte en az 6 adam lazım

hakan ve bissoumanın ikisinin de en iyi yanı şu an ortada kullandığımız 3 oyuncunun da yeri gelince boşluğunu doldurabilirler farklı profiller olsalar da

onyedika mesela sadece lemina yerine oynar
15-20 neyse de üstüne değmez Onyedika zaten.

Benim onunla ilgili düşüncem seneye falan almak yönünde, kulüpten ayrılmak istiyor ve son senesine girecek.

Ya bu akanji neden çok konuşulsun bize gelmeyecekse

Tuhaf.denizi olan yere gidecek bu herif

Sonra eklemeye unuttum. Veya Lemina Bissouma Hakan
Lemina'yi küçümsemiyorum ama Bissouma tarzı daha elzem gibi. Zaten çok eforlu oynadığımız için illaki 40 dakika civarı süre bulacak.
Bir de lig için yıpranmamış adam da lazım.
Kaan ile birlikte en az 6 adam lazım
Bissouma tarzı elzem evet ama Avrupa’da iyi bir Lemina şart.

Şöyle örnekleyeyim geçen sene iç sahadaki Fener maçındaki Lemina’yı düşünelim, Avrupa’da ona ihtiyaç var, yanında Torreira da garanti olur, üçüncü de belki maçına göre belli olur.

Biri bi kadro yapmıştı burda

Ve ben dönem sonu ya hepsi gelirse diye geçirdim içimden.

Kısmet 🙂

ederson olmadı lammens de manuya gitti diyelim

var mı alternatiflerimiz

takımın 10 numarası artık kesinlikle yunus olmalı.. yunus yunus yunus.. top nasıl sürülür herkes hayranlıkla izlesin. son tercihlerini biraz daha zekice yapmalı... zaten kanatlarda sane ve gitmez ise barış olacak..

Bu Bissouma işindeki o oksi kullanımı tek seferlik bir mallık mı, yoksa bağımlı mı onu bi öğrenmek lazım. Ot filan da değil bu, direkt kimyasal. Yani bütün vücudunu çöp edebilecek bir şey. Kan testinde filan çıkıyordur herhalde. Sözleşmesine madde koyarsın, haftada 1 kan testi yaptırırsın, pozitif çıkarsa tazminatsız kovma hakkı eklersin. Aksi hald büyük bir risk bence. Tottenham işin doğrusunu bilip birine çakmaya da çalışıyor olabilir.
Geçtiğimiz sezon Bissouma'yla ilgili 90 dakikayı çıkaramadığı için rotasyon konusunda Tottenham'ı çok zorladığını okumuştum. Fener'e yazılırken de bu bilgiyi forumda dile getirmiştim. Sebebini bilmiyordum buymuş demek ki.

Bisuma: Benim Galatasaraya transferim vardı. Adamlar bi arastirmislar, almadılar.

Geri
Üst Alt