Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Torreira Bissouma Hakan olmaz mı?
Olur da iki adam alacağımızı sanmam.

Bir de Lemina çok küçümseniyor gibi geliyor bana, ŞLde iş yapabileceksek ana aktörlerden birisi o olur, onun tavanına yakın oynaması çok kritik olacak.

Bissouma Torreira onun gibi alan kaplayamaz.

Hakan 10 numarada da oynar bizde oraya gelsin

Okan hoca onu geriye atmaz

Redditten yorum aktarayim

Fiziksel ve mental olarak cok iyi oldugunu soyluyorlar .. 9 ay once Manu taraftari alsak mi diye aralarinda konusmus..1 yil once dortmund taraftari Emre can yerine alsak demis bazilari da salih ozcanin ondan daha komple topcu oldugunu belirtmis..
Koln taraftari epey seviyor hatta 1 ay once bu herifin gudisine hazirlikli olmaliyiz tarzinda muhabbetler var..
Zayif yonleriyle ilgili bilgi bulamadim genel olarak zaten cok yorum yok

ben leminanın sakatlanacagını düşünüyorum ondan verim alamayacagız bu sene

sağlıklı bir bisuma hemen her takımda oynar.. futbol düz oyuncudan geçilmiyor.. en iyi maçlarından birini de bize karşı oynadı. ileri direk top taşıdı. neden? adama baskı yapmak çok zor.. futbol zekası..

United garnacho ve hojlund ile para aldi epey, donnarumayi bitirir(lammens icin 22 23 yerine donnaya 30 veririm der mesela)

Bu Bissouma işindeki o oksi kullanımı tek seferlik bir mallık mı, yoksa bağımlı mı onu bi öğrenmek lazım. Ot filan da değil bu, direkt kimyasal. Yani bütün vücudunu çöp edebilecek bir şey. Kan testinde filan çıkıyordur herhalde. Sözleşmesine madde koyarsın, haftada 1 kan testi yaptırırsın, pozitif çıkarsa tazminatsız kovma hakkı eklersin. Aksi hald büyük bir risk bence. Tottenham işin doğrusunu bilip birine çakmaya da çalışıyor olabilir.

Geri
Üst Alt