- 24 Temmuz 2021
- 12.920
- 5.063
- 663
Martel gelmeyi düsünmüyo + köln satmak istemiyo
Silas andersenden devam o zaman

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martel gelmeyi düsünmüyo + köln satmak istemiyo
Bissouma dan başka yetişebilcek kimse yok gibi keram abiYetişirse evet
Donnarumma'nın maaşı kadar 1 sene geçerli çıkış maddesi koydurulur. Giderse maaş gideri tolore edilir en azından. Değer mi, orayı bilemedim şimdi.PSG bedava kaybetmeyeyim deyip taksit kabul ediyorsa 30 bonservis her türlü verilir ama Donna'nın maaşı bizi terletir. Ha Ederson'a 7.5 vereceğine Donna'ya 10-15 ver o da ayrı bir şey.
20 eylül civarında 18.2Fikstur belli olduguna göre cl ayak basti parasi kasaya girdi mi? Girdiyse nekadar bu meblağ
Varsa bile vermeli miyiz, bunu da sormak lazım.hem kaleci hem orta saha içinde ayrı ayrı 20+verecek paramız var mı bizim
Hahaha öyle bir sordun ki aklıma gülünç şeyler geldi. Vitaminsiz uçurtma.Jelert napıyo acaba
Mesele o maaş yükünü kaldırabilecek miyiz? Yoksa Donna bizden giderken de bonservis kazandırmaz büyük ihtimal. Tamamen alacağımız performansa odaklıyım.Donnarumma'nın maaşı kadar 1 sene geçerli çıkış maddesi koydurulur. Giderse de bedavaya oynamış olur. Oyuncu kabul eder gibi.
Varsa bile vermeli miyiz, bunu da sormak lazım.
Kaleci alırlarsa öp başına koy Serg
Hiç acele etmiyorlar, muhtemelen yarın görüşme olurKale konusunda hiçbir haberin çıkmaması çok enteresan.
Denklemi yanlış yazmışım yukarıda düzelttim. Bonservis her türlü verilecek ama en azından gideyim diye tutturursa 1 sene için en azından maaşı kotarırız babında yazmaya çalışmıştım.Mesele o maaş yükünü kaldırabilecek miyiz? Yoksa Donna bizden giderken de bonservis kazandırmaz büyük ihtimal. Tamamen alacağımız performansa odaklıyım.
Bize hiç gelmemiş gibi düşünüyorum ayrı bi devlet sanki en az zararla acil kurtulmamız lazımHahaha öyle bir sordun ki aklıma gülünç şeyler geldi. Vitaminsiz uçurtma.
44 maça çıkmış Bissouma geçen sene, hepsi 11 değil tabii, sık rotasyon yapan bir takımdı hatta total maç sayısında kariyer rekoru geçen sene.Öyle bir ortasaha almalıyız ki bütün ortayı yedeklsein. Hem 6 hem 8 hem 10 numara gibi şutör. Bissouma geçen sene çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Öyle nüks edecek bir hastalık varsa aman aman. Bu yönetimdekiler hiç mi alternatif ucuz adamlar bulmaz