Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
hem kaleci hem orta saha içinde ayrı ayrı 20+verecek paramız var mı bizim

PSG bedava kaybetmeyeyim deyip taksit kabul ediyorsa 30 bonservis her türlü verilir ama Donna'nın maaşı bizi terletir. Ha Ederson'a 7.5 vereceğine Donna'ya 10-15 ver o da ayrı bir şey.
Donnarumma'nın maaşı kadar 1 sene geçerli çıkış maddesi koydurulur. Giderse maaş gideri tolore edilir en azından. Değer mi, orayı bilemedim şimdi.

mertel falan ne biçim isimler bunlar ya alın gelin bissuma yı işte miz

bissuma cok muhim kacirmayiz insallah lemina sakatlandi mi sapi tutariz

Mesele o maaş yükünü kaldırabilecek miyiz? Yoksa Donna bizden giderken de bonservis kazandırmaz büyük ihtimal. Tamamen alacağımız performansa odaklıyım.
Denklemi yanlış yazmışım yukarıda düzelttim. Bonservis her türlü verilecek ama en azından gideyim diye tutturursa 1 sene için en azından maaşı kotarırız babında yazmaya çalışmıştım.

Öyle bir ortasaha almalıyız ki bütün ortayı yedeklsein. Hem 6 hem 8 hem 10 numara gibi şutör. Bissouma geçen sene çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Öyle nüks edecek bir hastalık varsa aman aman. Bu yönetimdekiler hiç mi alternatif ucuz adamlar bulmaz
44 maça çıkmış Bissouma geçen sene, hepsi 11 değil tabii, sık rotasyon yapan bir takımdı hatta total maç sayısında kariyer rekoru geçen sene.

En fazla maç oynayan Sarr, 11 oynadığı 40, total maç 55

Çok maç kaçırdı bilgisi yanlış.

Geri
Üst Alt