Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.412
- 34.352
- 2.478
Lpoolu yenen takim herkesi yener. Olmamis bulpool 3
city 0
atm 0
frank 0
bodo 3
ajax 3
union 1
monaco 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lpoolu yenen takim herkesi yener. Olmamis bulpool 3
city 0
atm 0
frank 0
bodo 3
ajax 3
union 1
monaco 0
Ee bizde almak istemiyoruz zaten
Martel gelmeyi düsünmüyo + köln satmak istemiyo
Abicim biz nasıl üst düzey (!) bir oyun (!) oynuyoruz ki Hakan bile yetersiz gelebiliyor acaba ya. Bıkmadınız mı şu ezber yorumlardan.Hakan olayından fena tırsıyorum çok çok ağır bir kazık girer, Hakan kötü olduğu için değil oynadığımız oyun bence onun için gram uygun değil. Onyedika bile çok daha mantıklı onun yanında.
Benim tanıdığım GS jelert, Yusuf'u tutar u23 kontenjan'ı hiç olur taraftar ana avrat söver.yarın güzel haberler gelecek NET
donna
+ 2 tane u23
hakan
dördününde haberi düşecek gibi
Renktaşlar tamam gönül isterde biz henüz bir kaleciye 10-15 maaş verecek konumda değiliz diye düşünüyorumPSG bedava kaybetmeyeyim deyip taksit kabul ediyorsa 30 bonservis her türlü verilir ama Donna'nın maaşı bizi terletir. Ha Ederson'a 7.5 vereceğine Donna'ya 10-15 ver o da ayrı bir şey.
Çok ağır uyuşturucu kullanıyormuş galibaÖyle bir ortasaha almalıyız ki bütün ortayı yedeklsein. Hem 6 hem 8 hem 10 numara gibi şutör. Bissouma geçen sene çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Öyle nüks edecek bir hastalık varsa aman aman. Bu yönetimdekiler hiç mi alternatif ucuz adamlar bulmaz
Ee bizde almak istemiyoruz zaten
Herkes memnun bu durumda
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
L.pool'u bilmiyorum ama am.madrid'i paramparça ederiz gibi KemalBen l.pool ve am.madridi evimizde yenebileceğimize gönülden inanıyorum
Ne yapacağız Tzolakis reis, kalecisiz kaldık.köln'e martel'i almak istemiyoruz şeklindeki teklifimizi iletelim