Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
yarın güzel haberler gelecek NET

donna
+ 2 tane u23
hakan

dördününde haberi düşecek gibi

Donnaruma öyle bir kaleci ki sirf onun gelmesiyle cl de cektigimiz kura avantajli duruma gelebilir

Mac kurtaran kaleci donnaruma

Ama ortada bir de maliyet gercegi var

Sadece bizim icin degil diger kuluplerde maasini ve isteklerini karsilayamaz

Hakan olayından fena tırsıyorum çok çok ağır bir kazık girer, Hakan kötü olduğu için değil oynadığımız oyun bence onun için gram uygun değil. Onyedika bile çok daha mantıklı onun yanında.
Abicim biz nasıl üst düzey (!) bir oyun (!) oynuyoruz ki Hakan bile yetersiz gelebiliyor acaba ya. Bıkmadınız mı şu ezber yorumlardan. :crushed:
Hakan Türk hariç nereli olsa vatandaşları tarafından her yerde kral ilan edilirdi ki ediliyor da zaten, sadece biz Türklere kendisini beğendiremedi. İnanılmaz bir şey bu. Asla anlayamacağım bu yorumların nasıl çıktığına. Italya'nın en büyük 3 kulübünün 2'sini feth eden adama Mustafa S. muamelesi çekiliyor Türkler tarafından. :crushed:

city bile alamıyosa adamı donna psgde kalır. devre arası artık kim alırsa alır

PSG bedava kaybetmeyeyim deyip taksit kabul ediyorsa 30 bonservis her türlü verilir ama Donna'nın maaşı bizi terletir. Ha Ederson'a 7.5 vereceğine Donna'ya 10-15 ver o da ayrı bir şey.
Renktaşlar tamam gönül isterde biz henüz bir kaleciye 10-15 maaş verecek konumda değiliz diye düşünüyorum

Bu sene için alalım uygun maliyetli Safonov'u Günay ile idare etsinler 2 sezon

Sonrasına bakarız diyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın hareketli bolca isimlerin düştüğü bir gün olacak bence

Öyle bir ortasaha almalıyız ki bütün ortayı yedeklsein. Hem 6 hem 8 hem 10 numara gibi şutör. Bissouma geçen sene çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Öyle nüks edecek bir hastalık varsa aman aman. Bu yönetimdekiler hiç mi alternatif ucuz adamlar bulmaz
Çok ağır uyuşturucu kullanıyormuş galiba

Hatta işin sağlık kısmı da bu olayla alakalıymış

Bugün öyle haberler çıkmıştı

Öyle bir durum varsa aman diyeyim evlerden uzak dursun

Bütün ortamın içine eder

O yüzden soğudum Bissouma işinden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa deadline day ile ŞL kadro bildirimi arası sadece 1 gün varmış. Fırsat transferi olgunlaştırmak için yeterince vakit yok. Bugün aldığımız adamların yerini doldurmak için 3 günü var takımların, bekledikçe ıskartalara kalacağız.

Iyiki o isimsiz takimlar gelmedi. Onlara karsi daha cok zorlaniyoruz. Takilma endisesi, motivasyon filan. Isimli takim olunca daha iyi motive oluyoruz. Aslinda tersi olmali ama dedigim gibi konsantrasyon, istek daha cok oluyor.

Geri
Üst Alt