- 31 Ağustos 2021
- 54.916
- 40.019
- 2.628
Genelde ertesi gun acikliyorlar CL sitesinde diye aklimda kaldi . Avl ve konferansin fiskturleri de ctesi diye biliyorumSanki bugün yayında bir yerde cumartesi dediler ama belki aklımda yanlış kalmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde ertesi gun acikliyorlar CL sitesinde diye aklimda kaldi . Avl ve konferansin fiskturleri de ctesi diye biliyorumSanki bugün yayında bir yerde cumartesi dediler ama belki aklımda yanlış kalmıştır.
hatipoğlu gibi isimleri temizledikten sonra böyle isimlerle calısmak lazım gercekten. artık sahip olduğumuz bütceler çok ciddi. cok dikkatli kullanmak lazımO kendisi bizde görev almıyordu ki bizi resmen stajerine atmıştı öyle olmaz. Gelecek adam tamamen bizle ilgilenecek bir SD olmalı gerekirse yıllık 2-3 milyon euro maaş ver ama buna değecek bir SD getirirsen sana onun çok daha fazla katkısı olur.
Yanliz eğer simdi de satmazlarsa, kendi maçları öncesi verecekmiş gibi yapıp bu salakları oyaladilar, tam anlamıyla kitledilerBenfica kerem sürecini muthis yönetmedi mi![]()
kuraya çok zor falan diyenler bunu da çekme ihtimalimiz olduğunu hatırlasın
Ekli dosyayı görüntüle 300774
Kopenhag'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü:
- Dortmund
- Barcelona
- Leverkusen
- Villarreal
- Napoli
- Tottenham
- Kairat
- Karabağ adamlar çekmiş
Ona ayrı üzüldüm yav. Şu olsaydı bari.Kurada keşke Benfica gelseydi de ASY’de şu yerden bitmeyi itin bir tarafına sokup sokup çıkarsaydık.
Yayinin sonuna baktim Ctesi demisler hocam hakli ciktinSanki bugün yayında bir yerde cumartesi dediler ama belki aklımda yanlış kalmıştır.
evet atletico yerine benfica veya monaco yerine diğerlerinden biri olabilirdikurayı zor yapan takım atletico madrid oldu kağıt üstünde
onu benfica yap mesela mis gibi kura
#dünyanın en iisiydi
kuraya çok zor falan diyenler bunu da çekme ihtimalimiz olduğunu hatırlasın
Ekli dosyayı görüntüle 300774
Kaybedilen sureye yaniyorum.isimden bagimsiz tabii - bu zamana kadar halledilmeliydi bu isLammens'in transferi Cumartesi'ye kadar belli olacak. United hala bastiriyormus. Ya onlar alacak ya da bize gelecek gibi duruyor.