Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.597
- 6.731
- 2.323
LAmmens ile işi çok ilerletmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben Barış'tan çok umutluydum vizyonlu olduğunu düşünüyordum, o bile böyle yaptıysa artık hiçbir Türk oyuncuya duygusal bağlanıp sevmeyeceğim, bundan sonra maaşını verip kullanıp sonra da buruşturup atacaksın, bunlar sevgiyi haketmiyoryerli futbolcuların mental genelde problemli oluyo zaten hele TR altyapısı ise
İlkay daha inceci hakana nazaranKapalı oynayan takımları Hakan açamıyorsa dünya üzerinde açacak futbolcu 3-5 tane filan var demektir bu.
Onyedika bildiğin Ndiidi muadili kopyası adam işte .Benzer bir mesaj yazdım ben de, ikisine göre farklı, biraz daha oyun kurucu özellikleri iyi olabilir.
İyi bir Lemina’ya değişmem, Bissouma ile zaten farklı tarzdalar.
Yine de 6 numaradaki tutuculuk rolünü bence fena yapmıyor, kanatlara doğru da iniyor benim gözlemim.
O bedellere almaktansa seneye son sene sözleşmesi kalınca ucuza almak daha makul çok isteniyorsa.
Haziranda sane misali alıp geçmemiz gerekiyordu şu işi 5 gün kalmiş şurada hala kaleci bakiyoruz.Kaleci işini son dakikaya kadar bırakma fikri bu yazın en kötü işi. Her yerden elimizi bağlamış durumda şu an.
Davinson sanchez ve Icardi.son dakika gelip bize fayda eden kac topcu oldu ya merak ettim
Icardi Rashica Osimhen Eren Elmalı Davinsonson dakika gelip bize fayda eden kac topcu oldu ya merak ettim
Atkıyla poz verip röportaj veren adamda sorun çıkmaz niye çıksın.Singo işi sorun çıkmadan tamamlansın. Kaleci için haberlerin kesilmesi endişelendirdi. Orta saha Hakan vb. biri olsun 4 gün kaldı artık.
Osimhen ,davinson, Lemina son dk sayilabilir icardison dakika gelip bize fayda eden kac topcu oldu ya merak ettim