Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
yerli futbolcuların mental genelde problemli oluyo zaten hele TR altyapısı ise
valla ben Barış'tan çok umutluydum vizyonlu olduğunu düşünüyordum, o bile böyle yaptıysa artık hiçbir Türk oyuncuya duygusal bağlanıp sevmeyeceğim, bundan sonra maaşını verip kullanıp sonra da buruşturup atacaksın, bunlar sevgiyi haketmiyor

Benzer bir mesaj yazdım ben de, ikisine göre farklı, biraz daha oyun kurucu özellikleri iyi olabilir.

İyi bir Lemina’ya değişmem, Bissouma ile zaten farklı tarzdalar.

Yine de 6 numaradaki tutuculuk rolünü bence fena yapmıyor, kanatlara doğru da iniyor benim gözlemim.

O bedellere almaktansa seneye son sene sözleşmesi kalınca ucuza almak daha makul çok isteniyorsa.
Onyedika bildiğin Ndiidi muadili kopyası adam işte .

16 ay kiralık haberi de saçma

18 yaşında mı bu adam

Ne kadar boktan saçma haberler bunlar

En azından vazgeçilmedi bissoumadan.beklemede haberi de kolpa duruyor ya ,rabiot olmazsa indireceğiz iste

Onyedika falan yalan

Donna ihtimalinden dolayı bence kaleci işi bu kadar uzadı.

Ben arka planda Gardi'nin hala onu kovaladığını düşünüyorum.

Portodan arabistan'a giden Portekizli bi Uşak vardı adını hatırlamıyorum arabistan'dan ayrilmak istiyor diyorlardı. O bize cuk oturur.

Singo işi sorun çıkmadan tamamlansın. Kaleci için haberlerin kesilmesi endişelendirdi. Orta saha Hakan vb. biri olsun 4 gün kaldı artık.

17k bir gün gelecek ne zaman bilmem ama alacağız alıştırın kenedinizi. Hani sürekli takip ediyoruz şöyle böyle hikayeleri var ya işte ona cuk uyan tek isim olabilir. 4-5 senesi var takip ettiğimiz süre hatta okan buruk yaklaşık 3 senedir de kendisine sıcak, istiyor. Ne zaman gelir bilmem ama gelecek.

Manu dün ki rezillikten sonra sammens'i alacak hamleyi yapmış gibi.

Geri
Üst Alt