Uzun süre sonra Okan hocanın liste başı birini uzun uğraşlar sonucunda alabildik, en çok ona seviniyorum

Bissouma, İngiltere'ye belli aralıklarla giriş çıkış yapsa pasaport hakkını alamıyor mu?

İkametgahını İngiltere'de tutar, arada bir günübirlik gider, gelir. Tatillerini orda geçirir. Sürecini tamamlar.

Yani bana çok enteresan geldi bahsedilen gerekçe.

Neden Okan Buruk Singo’yu istiyor, hem de 4-4-2 sisteminde stoper olarak hiç deneyimi olmayan bir oyuncu olmasına rağmen?

Hoca, Singo’yu 4-4-2’de sağ bek olarak kullanmayı veya uzun vadede 3-5-2 / 3-4-1-2 sisteminde stoper olarak değerlendirmeyi planlıyor olabilir. Savunmada Singo – Sánchez – Abdülkerim, hücumda ise Osimhen ile Icardi ve arkalarında Sané yer alabilir.

Şampiyonlar Ligi’nde hem Abdülkerim hem de Singo 4-4-2’de stoper olarak risk oluşturuyor; Icardi faktörünü de düşünürsek, Okan Buruk’un uzun vadede 3-4-1-2 sistemini hedeflediğini düşünüyorum
@Alper Altun aydınlattı beni de 4-4-2'de stoper oynamışlığı var geçen sezon öyle oynamış Monaco bir çok maçta. Sağ bek/kanat bek zaten en çok maç oynadığı yer kariyerinde.

the-dark-knight-the-joker.gif

Manu'da asıl hedef orta saha almak bu arada Baleba hatta istedikleri isim Mainoo'yu satıp, kaleci işinden de vazgeçip o bütçe ile Baleba'yı alabilirler onun da takımı 90 milyon sterlin falan istiyordu çünkü.

Manu'da asıl hedef orta saha almak bu arada Baleba hatta istedikleri isim Mainoo'yu satıp, kaleci işinden de vazgeçip o bütçe ile Baleba'yı alabilirler onun da takımı 90 milyon sterlin falan istiyordu çünkü.
Ondan vazgectiler cok pahali diye. Baska isim bakiyorlar.

Geri
Üst Alt