Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.360
- 4.369
- 1.913
Uzun süre sonra Okan hocanın liste başı birini uzun uğraşlar sonucunda alabildik, en çok ona seviniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak bir şey yok artık. 15 bonservis 8 maaşla Ederson'un girmesinden iyidir. Bu çocuk tutmasa bile en azından ilerde zararın bir kısmını çıkartırız.
Bütün topları yumrukluyor, tutması gerekenleri bilebu restes iyi kaleci
videolarına bakıyorum tam bir kedi
ama biraz hobbit sanki elleride küçük
@Alper Altun aydınlattı beni de 4-4-2'de stoper oynamışlığı var geçen sezon öyle oynamış Monaco bir çok maçta. Sağ bek/kanat bek zaten en çok maç oynadığı yer kariyerinde.Neden Okan Buruk Singo’yu istiyor, hem de 4-4-2 sisteminde stoper olarak hiç deneyimi olmayan bir oyuncu olmasına rağmen?
Hoca, Singo’yu 4-4-2’de sağ bek olarak kullanmayı veya uzun vadede 3-5-2 / 3-4-1-2 sisteminde stoper olarak değerlendirmeyi planlıyor olabilir. Savunmada Singo – Sánchez – Abdülkerim, hücumda ise Osimhen ile Icardi ve arkalarında Sané yer alabilir.
Şampiyonlar Ligi’nde hem Abdülkerim hem de Singo 4-4-2’de stoper olarak risk oluşturuyor; Icardi faktörünü de düşünürsek, Okan Buruk’un uzun vadede 3-4-1-2 sistemini hedeflediğini düşünüyorum
bu restes iyi kaleci
videolarına bakıyorum tam bir kedi
ama biraz hobbit sanki elleride küçük
17 milyon pound diyorlar Onurum döviz bürom sterlinimYapacak bir şey yok artık. 15 bonservis 8 maaşla Ederson'un girmesinden iyidir. Bu çocuk tutmasa bile en azından ilerde zararın bir kısmını çıkartırız.
Ondan vazgectiler cok pahali diye. Baska isim bakiyorlar.Manu'da asıl hedef orta saha almak bu arada Baleba hatta istedikleri isim Mainoo'yu satıp, kaleci işinden de vazgeçip o bütçe ile Baleba'yı alabilirler onun da takımı 90 milyon sterlin falan istiyordu çünkü.