Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Bu anket kapanacak: .
Şahsi fikrim,eğer gardi hala aktif ise ,ve donna 1 eylüle kadar biryere imza atmazsa bize kiralık olarak düşerse hic şaşırmam ve bence bizde ederson değilde donna bekliyoruz ,we r tryin diye boşuna demedi gardi
1 Eylul’e kadar bekleme luksumuz yok, 2 Eylul Sampiyon ligi icin
Fiziksel probleme bu kadar takiliyorsak Sarayla Apoyu sepetlesinler o zaman bos muhabbet bunlar
Tottenham’la anlasmadan once fiziksel probleminden haberleri yok muymus ? Bence bu haber sallama haber.

Bissouma'nın kendisiyle anlaşamadık demek ki

Hoca ,yerli oyunculara cok iyi dokunuyor hatta en az Terim kadar iyi bu konuda ama 3 yıldır transfer konusunda çareyi once yerli oyuncuda arıyor, kac tane iyi yabancı oyuncuyu kaçırdık almadık, bizin ligte başarının en temel şeyi kaliteli yerli iskeletidir ,fenere gidenleri saymıyorum ama misal geçen sene eren dinkci barışın en birebir benzeri olan gs li çocuğu 5 milyona almadık, keza altyapıdan 1 tane bile çocuğa fırsat vermedi 3 yılda 1 tanemi çocuk parlamadi, yani hocanın artıları elbet önde ama yerli konusunda garip bir tutucu tavrı var keske birgun sorsalar veyanitlasa ,açıkçası zamanında yerlilerle muhteşem başarılar yakalayan Okan hoca yabancıdan önce kaliteli yerlileri arar bulur ister diyordum beni yanılttı bu konuda ,o yüzden iyi yerli oyuncularin alinmamasina yada rakiplere gitmesine bozuluyorum

Bu arada ,takimin yükünü çeken oyuncu ister baris olsun ister eren ister lucas ,sağlam para vereceksin

Bissouma gelmezse baska bir orta saha oyuncusu net oglu net gelmeli

Mevcut orta saha rotasyonuyla sezona girmek intihar olur

Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.

Yani o homurtular bununla başlamış.

İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.

Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
e demiştik zaten, bu yeteneksize bu maaş ne diye. adamın iyi yapabildiği hiçbir şey yok, yetenek fukarası bir herif. zanioloyu göndermeye çalışana kadar sallai yeteneksizini yollasınlar bi zahmet

Bissouma yaz döneminde iyi hazırlanmadı, odur mevzu.

Fizik kalitesi kötü bir adam falan değil.
Mevzu şu.

Bu adam göya haftalar önce bizim teklife evet demişti zaten. İlk açıklamalarda herkes böyle diyordu.

Tottenham ile bizim aramızda durum netleştirilmeye çalışılıyordu.

Şimdi bir anda üç hafta önce evet diyen adam mırın kırın yapıyor haberleri çıktı , sonra pasaport çıktı, sonra da sağlık durumu haberi çıktı. Üç hafta önce teklif sunduğumuz adamın sağlık durumunu daha yeni sorgulamayacağımıza göre;

Belli ki biri taraftarın medyadaki gazını görmüş daha fazla para koparmak için ortalığı karıştırıyor menajeridir o kişi de muhtemelen. Düşük ihtimal BJK fiyat yükseltmek için teklif yaptı diyorlar öyle bir durum olabilir

Geri
Üst Alt