Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Bu anket kapanacak: .
öyle birşey yok

bir sürü alınabilir genç topçu vardır çok daha ucuz maliyetli

scouting departmanımı var bizde ki bulsunlar

ohhh ne güzel

40-50 milyondur almayalım

nalaka ya ne güzel bahane
tam emre utkucanın askerlerine yakışır yorumlar!

shaktar marlonu 12 milyona aldı
mis gibi ortasaha büyük paraya gider 1-2 seneye
15-25 bandında bahsettiğim adamlar.

Bissouma opsiyonlu olacağı için limite etkisi de olmayacak.

Bu da ayrı bir saçmalık, bir yerde öğrendiğim 130 gram lahmacunun 80 gram hamur 25 gram sebze 25 gram et olduğu yönünde. 25 gram etli bir gıdaya 250-300-400 TL yazmak şeref yoksunluğu. Elbette istisnai durumlar, konseptler varsa bilemem, genel konuştum.
Yok abi tamamen sacmalik, 1 2 yer var ismi cikan, onlar o PR ile abartiyor fiyatlarini. Ama genel anlamda bilmiyorum bile sacma sapan fiyatlandirma ile lezzetli bile olsa en overpay yapilan secenek sayilir.

Doğru

Geçen sene Yunusla Barış ciddi taşıdı takımı Osimhen’den sonra. Şampiyonluğun ana mimarlarından ikisi de.

Biri 1 m euroya diğeri 500 bin euroya mı ne oynadı geçen sezon.

insanlar balık hafızalı ne yaxık ki

o dönen herkes hemfikirdi ilk sallai gitmeli diye

2-3 ay etkisiz eleman gibi ortalıkda dolaştı

eee sağbekede iki tane yabancımı harcayacağız!

sallainin bu takımda olması İHANETDİR!

Okan Buruk saçmalık pres oyununu oynatabilsin diye bir defans oyuncusuna 30 milyon bonservis verdik resmen şaka gibi. Bundan sonra Avrupa'da nal topladığında kadro dar bilmemne diyen olursa direk küfür edeceğim zaten ceza yemeye alıştık

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ederson transferi ne yordu yav

Sonsuza kadar sürecek gibi geliyor artık

15-25 bandında bahsettiğim adamlar.

Bissouma opsiyonlu olacağı için limite etkisi de olmayacak.

korayın 40-50 demesine kızıyorum

o tayfanın hepsi emre utkucanın kulu kölesi!

herkese laf söylerler konuyu emre utkucana getirmezler bile

halbuki bunlar scout31ci tayfa değilmi

en çok emre utkucandan rahatsız olmaları gerekiyor

bu şerefsizlik ikiyüzlülük beni çok sinirlendiriyor!

sağbeke 30 veren 12 milyona marlonu hayli hayli alırdı!

Şu cuesta olayı rezalet ya. Hatipoğlunun kazıgı . Adam sağlık kontrolünden geçenemiş bizdede geç açıklanmıştı demekki sakat sakat transfer ettiler

Okan Buruk saçmalık pres oyununu oynatabilsin diye bir defans oyuncusuna 30 milyon bonservis verdik resmen şaka gibi. Bundan sonra Avrupa'da nal topladığında kadro dar bilmemne diyen olursa direk küfür edeceğim zaten ceza yemeye alıştık

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adamın savunucuları bitmez. geçen seneye kadar ortasahaya 18 verdik diye kulüp battı deniliyordu bugün stopere 30 veriliyor forvete 75 veriliyor. sanırsın elde pep var pamuklara sarıyoruz gitmesin diye

Haluk Yürekli: "Galatasaray; stoperi tamamladı, kaleciyi de tamamlayacak ama kaleye Ederson gelirse bir yabancı oyuncudan çıkmak zorunda. Barış Alper Yılmaz kalırsa Galatasaray, Zaniolo'dan çıkıp Yves Bissouma'yı kadrosuna katabilir. Zincirlenmiş bir transfer süreci var."

Barışın, söylemiştim tarzı yanlış, o fenerli menajerleri yuzunden halbuki yöneticilerle birebir konuşsa maaş konusunu sessiz sedasız cozulurdu belki ,su yaptığı saçma şeyler hem dünya kupası oncesi hem ucl oncesi yara aldı

Geri
Üst Alt