Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.

Yani o homurtular bununla başlamış.

İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.

Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
Sallai’yi dün ki çocuk gibi düşünüyorlar yırtık bir adam değil diye.

Senelerdir Bundesliga’da düzenli oynayan , Macar milli takımında 50 maçı olan adam. Kaça oynayacaktı? Beğenirsin beğenmezsin Eylül’de daha ucuza gelmez

Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.

Yani o homurtular bununla başlamış.

İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.

Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.

NET haklılar ozaman

yunus sakatlandığı da gördük sallaiyi

osimhen olmasa gitmişti şampiyonluk!

Bissouma olmazsa bunlarin oyuncu listesi feci dar.Başka bulamazlar yada bissouma ile alakasiz tipte oyuncu gelir.

Mevzu şu.

Bu adam göya haftalar önce bizim teklife evet demişti zaten. İlk açıklamalarda herkes böyle diyordu.

Tottenham ile bizim aramızda durum netleştirilmeye çalışılıyordu.

Şimdi bir anda üç hafta önce evet diyen adam mırın kırın yapıyor haberleri çıktı , sonra pasaport çıktı, sonra da sağlık durumu haberi çıktı. Üç hafta önce teklif sunduğumuz adamın sağlık durumunu daha yeni sorgulamayacağımıza göre;

Belli ki biri taraftarın medyadaki gazını görmüş daha fazla para koparmak için ortalığı karıştırıyor menajeridir o kişi de muhtemelen. Düşük ihtimal BJK fiyat yükseltmek için teklif yaptı diyorlar öyle bir durum olabilir
Yok ya kaleci işi bitmediği için netleşmiyor. u23 kaleci gelirse yüksek ihtimalle alınacak Bissouma.

Genç orta saha baktılar ama bonservisler çok yüksek.

Hele baby Lemina geyiği var dün Koray iyi demiş baby Lemina dediğin 40-50 şu an.

Mevzu şu.

Bu adam göya haftalar önce bizim teklife evet demişti zaten. İlk açıklamalarda herkes böyle diyordu.

Tottenham ile bizim aramızda durum netleştirilmeye çalışılıyordu.

Şimdi bir anda üç hafta önce evet diyen adam mırın kırın yapıyor haberleri çıktı , sonra pasaport çıktı, sonra da sağlık durumu haberi çıktı. Üç hafta önce teklif sunduğumuz adamın sağlık durumunu daha yeni sorgulamayacağımıza göre;

Belli ki biri taraftarın medyadaki gazını görmüş daha fazla para koparmak için ortalığı karıştırıyor menajeridir o kişi de muhtemelen. Düşük ihtimal BJK fiyat yükseltmek için teklif yaptı diyorlar öyle bir durum olabilir
Hepsi olabilir de tamamen bizimle alakalı bence kaleci alınmadan biss bekletiyorlardır.

NET haklılar ozaman

yunus sakatlandığı da gördük sallaiyi

osimhen olmasa gitmişti şampiyonluk!
Doğru

Geçen sene Yunusla Barış ciddi taşıdı takımı Osimhen’den sonra. Şampiyonluğun ana mimarlarından ikisi de.

Biri 1 m euroya diğeri 500 bin euroya mı ne oynadı geçen sezon.

Fener CL yi unutturmak için bizim ilgilendiğimiz bi oyuncuyu alır.

Okan Hoca hep söyledi öncelik stoper oynayan sağ bek ve kaleci diye. Sonra kontenjana, fırsatlara, mali duruma bakıp orta saha veya sol stoper bakılır. Almayız demedi. Bissouma tarzı oyuncuyu kim istemez.

Yok ya kaleci işi bitmediği için netleşmiyor. u23 kaleci gelirse yüksek ihtimalle alınacak Bissouma.

Genç orta saha baktılar ama bonservisler çok yüksek.

Hele baby Lemina geyiği var dün Koray iyi demiş baby Lemina dediğin 40-50 şu an.

öyle birşey yok

bir sürü alınabilir genç topçu vardır çok daha ucuz maliyetli

scouting departmanımı var bizde ki bulsunlar

ohhh ne güzel

40-50 milyondur almayalım

nalaka ya ne güzel bahane
tam emre utkucanın askerlerine yakışır yorumlar!

shaktar marlonu 12 milyona aldı
mis gibi ortasaha büyük paraya gider 1-2 seneye

Net bir degerlendirme.

Hayret edici sekilde lahmacun en ucuz ve lezzet performansi zirve olan bir opsiyon iken artik super pahali bir secenek olmasi cok sasirtiyor beni.
Bu da ayrı bir saçmalık, bir yerde öğrendiğim 130 gram lahmacunun 80 gram hamur 25 gram sebze 25 gram et olduğu yönünde. 25 gram etli bir gıdaya 250-300-400 TL yazmak şeref yoksunluğu. Elbette istisnai durumlar, konseptler varsa bilemem, genel konuştum.

Sacha denen kolpaciyi paylaşmayın.singo kalmıştı ona göre.

Bissouma gecen sene 44 maça çıkmış

Yazın hazırlanmadiysa da, geçen sene 2 ay tatil yapan rabiot aliyodu bu takim

Hoca ,yerli oyunculara cok iyi dokunuyor hatta en az Terim kadar iyi bu konuda ama 3 yıldır transfer konusunda çareyi once yerli oyuncuda arıyor, kac tane iyi yabancı oyuncuyu kaçırdık almadık, bizin ligte başarının en temel şeyi kaliteli yerli iskeletidir ,fenere gidenleri saymıyorum ama misal geçen sene eren dinkci barışın en birebir benzeri olan gs li çocuğu 5 milyona almadık, keza altyapıdan 1 tane bile çocuğa fırsat vermedi 3 yılda 1 tanemi çocuk parlamadi, yani hocanın artıları elbet önde ama yerli konusunda garip bir tutucu tavrı var keske birgun sorsalar veyanitlasa ,açıkçası zamanında yerlilerle muhteşem başarılar yakalayan Okan hoca yabancıdan önce kaliteli yerlileri arar bulur ister diyordum beni yanılttı bu konuda ,o yüzden iyi yerli oyuncularin alinmamasina yada rakiplere gitmesine bozuluyorum
La parayı hoca mı veriyor. Yönetim becerip alamadıysa hocanın günahı ne bunda

Geri
Üst Alt