Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.865
- 2.378
- 1.253
Bence Okan Hoca'yı ikna edemedik.Bissouma'nın kendisiyle anlaşamadık demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Okan Hoca'yı ikna edemedik.Bissouma'nın kendisiyle anlaşamadık demek ki
Sallai’yi dün ki çocuk gibi düşünüyorlar yırtık bir adam değil diye.Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.
Yani o homurtular bununla başlamış.
İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.
Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
Bu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.
Yani o homurtular bununla başlamış.
İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.
Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
Yok ya kaleci işi bitmediği için netleşmiyor. u23 kaleci gelirse yüksek ihtimalle alınacak Bissouma.Mevzu şu.
Bu adam göya haftalar önce bizim teklife evet demişti zaten. İlk açıklamalarda herkes böyle diyordu.
Tottenham ile bizim aramızda durum netleştirilmeye çalışılıyordu.
Şimdi bir anda üç hafta önce evet diyen adam mırın kırın yapıyor haberleri çıktı , sonra pasaport çıktı, sonra da sağlık durumu haberi çıktı. Üç hafta önce teklif sunduğumuz adamın sağlık durumunu daha yeni sorgulamayacağımıza göre;
Belli ki biri taraftarın medyadaki gazını görmüş daha fazla para koparmak için ortalığı karıştırıyor menajeridir o kişi de muhtemelen. Düşük ihtimal BJK fiyat yükseltmek için teklif yaptı diyorlar öyle bir durum olabilir
Hepsi olabilir de tamamen bizimle alakalı bence kaleci alınmadan biss bekletiyorlardır.Mevzu şu.
Bu adam göya haftalar önce bizim teklife evet demişti zaten. İlk açıklamalarda herkes böyle diyordu.
Tottenham ile bizim aramızda durum netleştirilmeye çalışılıyordu.
Şimdi bir anda üç hafta önce evet diyen adam mırın kırın yapıyor haberleri çıktı , sonra pasaport çıktı, sonra da sağlık durumu haberi çıktı. Üç hafta önce teklif sunduğumuz adamın sağlık durumunu daha yeni sorgulamayacağımıza göre;
Belli ki biri taraftarın medyadaki gazını görmüş daha fazla para koparmak için ortalığı karıştırıyor menajeridir o kişi de muhtemelen. Düşük ihtimal BJK fiyat yükseltmek için teklif yaptı diyorlar öyle bir durum olabilir
Okan Hoca şişko Ndombeleyi fit hale getirmek için yarım sezonunu verdi Bissouma ismi masaya geldiğinde keyiften bir takım aktiviteler yapmıştır.Bence Okan Hoca'yı ikna edemedik.
DoğruNET haklılar ozaman
yunus sakatlandığı da gördük sallaiyi
osimhen olmasa gitmişti şampiyonluk!
Bana daha çok Zaniolo satışı ve yerine alınacak kanatla ilgili süreç etkiliyordur gibi geldi.Hepsi olabilir de tamamen bizimle alakalı bence kaleci alınmadan biss bekletiyorlardır.
yine ne yapıp ne edip ortasaha aldırmayacak bu ortasaha düşmanı okan !
Yok ya kaleci işi bitmediği için netleşmiyor. u23 kaleci gelirse yüksek ihtimalle alınacak Bissouma.
Genç orta saha baktılar ama bonservisler çok yüksek.
Hele baby Lemina geyiği var dün Koray iyi demiş baby Lemina dediğin 40-50 şu an.
Bu da ayrı bir saçmalık, bir yerde öğrendiğim 130 gram lahmacunun 80 gram hamur 25 gram sebze 25 gram et olduğu yönünde. 25 gram etli bir gıdaya 250-300-400 TL yazmak şeref yoksunluğu. Elbette istisnai durumlar, konseptler varsa bilemem, genel konuştum.Net bir degerlendirme.
Hayret edici sekilde lahmacun en ucuz ve lezzet performansi zirve olan bir opsiyon iken artik super pahali bir secenek olmasi cok sasirtiyor beni.
La parayı hoca mı veriyor. Yönetim becerip alamadıysa hocanın günahı ne bundaHoca ,yerli oyunculara cok iyi dokunuyor hatta en az Terim kadar iyi bu konuda ama 3 yıldır transfer konusunda çareyi once yerli oyuncuda arıyor, kac tane iyi yabancı oyuncuyu kaçırdık almadık, bizin ligte başarının en temel şeyi kaliteli yerli iskeletidir ,fenere gidenleri saymıyorum ama misal geçen sene eren dinkci barışın en birebir benzeri olan gs li çocuğu 5 milyona almadık, keza altyapıdan 1 tane bile çocuğa fırsat vermedi 3 yılda 1 tanemi çocuk parlamadi, yani hocanın artıları elbet önde ama yerli konusunda garip bir tutucu tavrı var keske birgun sorsalar veyanitlasa ,açıkçası zamanında yerlilerle muhteşem başarılar yakalayan Okan hoca yabancıdan önce kaliteli yerlileri arar bulur ister diyordum beni yanılttı bu konuda ,o yüzden iyi yerli oyuncularin alinmamasina yada rakiplere gitmesine bozuluyorum