- 31 Ağustos 2021
- 54.896
- 39.995
- 2.228
ulan ne saçma bi 3lü bu ya
İyi Gslidir ama hic sevmem sunucuyu.
Sinan yilmaz kalite katar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ne saçma bi 3lü bu ya
1 Eylul’e kadar bekleme luksumuz yok, 2 Eylul Sampiyon ligi icinŞahsi fikrim,eğer gardi hala aktif ise ,ve donna 1 eylüle kadar biryere imza atmazsa bize kiralık olarak düşerse hic şaşırmam ve bence bizde ederson değilde donna bekliyoruz ,we r tryin diye boşuna demedi gardi
Tottenham’la anlasmadan once fiziksel probleminden haberleri yok muymus ? Bence bu haber sallama haber.Fiziksel probleme bu kadar takiliyorsak Sarayla Apoyu sepetlesinler o zaman bos muhabbet bunlar
Hoca ,yerli oyunculara cok iyi dokunuyor hatta en az Terim kadar iyi bu konuda ama 3 yıldır transfer konusunda çareyi once yerli oyuncuda arıyor, kac tane iyi yabancı oyuncuyu kaçırdık almadık, bizin ligte başarının en temel şeyi kaliteli yerli iskeletidir ,fenere gidenleri saymıyorum ama misal geçen sene eren dinkci barışın en birebir benzeri olan gs li çocuğu 5 milyona almadık, keza altyapıdan 1 tane bile çocuğa fırsat vermedi 3 yılda 1 tanemi çocuk parlamadi, yani hocanın artıları elbet önde ama yerli konusunda garip bir tutucu tavrı var keske birgun sorsalar veyanitlasa ,açıkçası zamanında yerlilerle muhteşem başarılar yakalayan Okan hoca yabancıdan önce kaliteli yerlileri arar bulur ister diyordum beni yanılttı bu konuda ,o yüzden iyi yerli oyuncularin alinmamasina yada rakiplere gitmesine bozuluyorumbu ne demek
Ne güzel olurdu ama çok zor o valide ileBence Rabiot olacak
e demiştik zaten, bu yeteneksize bu maaş ne diye. adamın iyi yapabildiği hiçbir şey yok, yetenek fukarası bir herif. zanioloyu göndermeye çalışana kadar sallai yeteneksizini yollasınlar bi zahmetBu arada net bilgi vereyim, Yunusla Barış’ın dert ettikleri maaş Sallaininki imiş.
Yani o homurtular bununla başlamış.
İkincisi de Torreira için ET 3.5a zaten anlaşmışken onu da 4+bonus yapmışlar. Bu da Davinson’u triggerlamış.
Mevzu Osimhen değil kısacası. Sane için de henüz homurtu olmamalı adam oynamadan.
Mevzu şu.Bissouma yaz döneminde iyi hazırlanmadı, odur mevzu.
Fizik kalitesi kötü bir adam falan değil.