- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.981
- 2.233
Barışın gidecegini sanmiyorumBarış'tan 50 alıp
Cisse 25m
Malick Fofana 35m
ne diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışın gidecegini sanmiyorumBarış'tan 50 alıp
Cisse 25m
Malick Fofana 35m
ne diyorsun
Hani olurya kagit uzerinde 22 ama yuzune bakinca 30 dersin. Bunda oyle birsey yok. Bildigin 20'li yaslarda cok net.
40m den açtılar da, kira+zorunlu alıyoruz diye duydum ben 30 peşin falan vermiyoruz bekleyip görelimBenim takıldığım nokta bu herifler ilk başta kapıyı 50 m'dan mı açtılar da 2 aydır pazarlık yapıp bu noktaya getirdik hiç sanmıyom. Singo mu yeni ikna oldu o da değil bence. İlk gittiğimizde de bu paraları istediler 2 ay başka alternatiflere yöneldik onları da halledemediler, transferin son günleri tutuşunca mecbur kalıp monaco ne istediyse vermişiz belli ki.
30 peşin verdiysek bir ihtimal ama diğer yandan Donna'yi 5 + 25'e alabilirizbakın donnarumma fırsatı doğarda sırf singoya verdiğimiz para uüzünden alamazsak çok ağır söverim !!!!
Son 10 yılda sattıkları 5 adam dışında hepsi gittiği yerlerde yok oldular. Bonservisleri altında ezilip çöp çekildiler.Liste ateş ediyor yalnız
torreira davinson icardiye de 25 verdik reisCuesta, Franky, Jelert üçlüsüne de aşağı yukarı 30 verildi nereden baktığına bağlı biraz.
3-4 yıla yayılmış taksitle ödenecek muhtemelen.40m den açtılar da, kira+zorunlu alıyoruz diye duydum ben 30 peşin falan vermiyoruz bekleyip görelim
Ben diyimbakın donnarumma fırsatı doğarda sırf singoya verdiğimiz para uüzünden alamazsak çok ağır söverim !!!!
yine de o taksitler gelecek sene başlar, şuan 30mlik transfer ffp için ters olur3-4 yıla yayılmış taksitle ödenecek muhtemelen.
yeni forvetimiz hayırlı olsunSingo: "Hoca nerede oyna derse bende orada oynarım ve elimden geleni yapmaya hazırım"
Tam Okan Buruk'luk oyuncu..
Sol kanatta olabilir.yeni forvetimiz hayırlı olsun