Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    161
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim takıldığım nokta bu herifler ilk başta kapıyı 50 m'dan mı açtılar da 2 aydır pazarlık yapıp bu noktaya getirdik hiç sanmıyom. Singo mu yeni ikna oldu o da değil bence. İlk gittiğimizde de bu paraları istediler 2 ay başka alternatiflere yöneldik onları da halledemediler, transferin son günleri tutuşunca mecbur kalıp monaco ne istediyse vermişiz belli ki.

Monacolular çok üzgün bu arada

Romano 10 milyon fazla yazdı kesin bonus derken falan

Benim takıldığım nokta bu herifler ilk başta kapıyı 50 m'dan mı açtılar da 2 aydır pazarlık yapıp bu noktaya getirdik hiç sanmıyom. Singo mu yeni ikna oldu o da değil bence. İlk gittiğimizde de bu paraları istediler 2 ay başka alternatiflere yöneldik onları da halledemediler, transferin son günleri tutuşunca mecbur kalıp monaco ne istediyse vermişiz belli ki.
40m den açtılar da, kira+zorunlu alıyoruz diye duydum ben 30 peşin falan vermiyoruz bekleyip görelim

Monacoda veya fransada surekli ust düzey oynayan,ayrıca potansiyeli olan bi stoperi 20ye falan alamazsınız

Geçin bu işleri

benim tahminim totalde 30m'den aza gelecek,fransızlar 30mye yakın rakamlar falan yazmıştı bonuslar dahil 30 muhtemelen bekleyip görelim, bence 30 normal singo için bu arada

7.5,7.5 toplamda 4 yıla yayılan vade ile almışızdır umarım o zaman hem mantıklı hem hesaplı olur eğer cash paraysa bayılacağım

bakın donnarumma fırsatı doğarda sırf singoya verdiğimiz para uüzünden alamazsak çok ağır söverim !!!!
Ben diyim

5+25+5 (Bonus)

Çıkar bu transfer.

Donnarumma da

25+5 olur olursa.

Bir 30 Milyon var elde kale ve stoper için onu nasıl yapsak etsek diyerek döndürüyorlar günlerdir.

Ederson-15
Akanji-16

Yapacaklarına

Singo
Donnarumma

Yapıp seneye de +30 olacak şekilde koymak daha mantıklı geldi herhalde.

Zira ilk ikili 32-30 yaşında diğeri 26-24.

Satsan Donnarumma 45-50, Singo-35-45 arası olur yine 1-2 yıl içinde

25 dır bence rakam ve senelere yayılmıştır diyorum

Yusuf demir ve Ahmet kutucu da satılsın da

Eren dinkci ve armando guner ucuza gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt