Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Manyak la bu

Baski yapiyorlar daha dogrusu Istanbul, Monaco sehrinden daha guzel sen git oraya hem iyi para alacaksin falan demislerdir.

Cunku adamlar bonservis kazanmak istiyor, Monaco'ya bak her sene iyi satislari olan bir takim.
Monaco cok cok guzel bir sehir/ulke. Ben orada yasamak isterdim. Istanbul kesmekesinden iyidir.

Wilfried Singo: "En iyi yaptığım şey; savunmak. Karşındaki her türlü oyuncu stiline uyum sağlamak zorundasın. Hızlıyım ve güçlüyüm, bu öne çıkan özelliklerim. Bu bana merkezde de iyi koşular yapmamı, savunma yapmamı sağlıyor." (Aralık 2023, Ligue 1 Youtube)

Ekli dosyayı görüntüle 300163
Su fotograf, paralel bir evrende kuzey koreyi yonetiyormus havasi verdi.

75e santrafor 35e bek alan takımın hocası o çeyrek finali seveeee seveee oynayacak
İlk 24'e bile giremeyince ortalık fena karışacak.

Bu sefer kelle alırlar ama umarım öyle bir durum olmaz.

Hoca o eşiği bir türlü atlayamadı inşallah bu sefer kura şansı bizimle olur da biraz Avrupa'da ilerleriz.

Peşin olma ihtimali yok. Zorunlu satın alma ile olma olasılığı bile var.

Valla hocam 35 çekiyorsak Singo ya 1 yıl değil en az 3-4 yıl vade olacak ki kazık yememiş olalım ha oyuncunun cash değeri en az 25 tir zaten taksitle aldığımız için 35 e geliyorsa eyvallah derim, açıklama geldikten sonra değerlendirmemiz lazım cash para verdiysek rezalet, 3-4 taksit çektiysek biz kazıklamışızdır monakoyu
Zira bizim ülkedeki faiz Avrupa’da hiçbir yerde yok 1 liranın yıllık faizi yaklaşık %50 veriyor

Geri
Üst Alt