Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Diyelim 15 e hakanı aldık bir tane u23 siyahi bir orta saha daha alir miyiz acaba sonrasinda.

2 defa CL finali oynayan takımın bayrak adamı olmuş, hem Milan hem Inter'de 10 tane hocanın vazgeçilmezi olup farklı rollerde kullanılıp hepsinde başarılı olmuş bir isme yazılanlar futbol cahilliğinden başka bir şey değil.
Karakterini bize uygun bulmuyorum diyin, pahalı olur diyin ama şu adamın futbolcu meziyetlerini tartışmaya açıp komik duruma düşmeyin.
Şahsen ben karakterinden dolayı istemiyorum.
iyi frikik atıyor diye bu kariyeri yaptı diyen de var 😂

Kaleci gündemi tamamen düşmüş gibi duruyor en acil ihtiyacımızın olduğu mevki kale.

Hakan mı aman aman sakın sakın uzak dursun iyi giden her şey tersine döner felaketimiz olur.

onyedika nereden çıktı? her gün bir adamı alıyoruz. acayip bir plansızlık var kulüpte. adamlar kadroların teslim edilmesine 5 gün varken en iyi oyuncularından birini niye versin?

İlkay son 3-4 sezonda sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı sıfır!

Oynadığı takımlarda ortada ve oyun tarzı Hakan ile çok farklı bir oyuncu.

Adamın yaşadığı son sakatlık 12 Eylül 2021. Çıktığı maç sayısı ortada.

Hakan'a göre taktik anlamda elini çok daha rahatlatabilecek bir oyuncu.

Daha golcü ve büyük takım oyununa daha yatkın bir oyuncu.

ilkay direkt olarak aradigimiz bir profil ikisi arasinda secim yapsam dusunmeden ilkayi isterim

Ben yaz başında Hakani çok isteyenlerden biriyim ama sen Hakan hayali kurup Bissoumadan vazgecersen sonra pirince gidecem derken evdeki bulgurdan olursun

İlkay&hakan yabancı kaleci yapacaklar kesin

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaktar 2 gun once falan fluminense den 18 yasinda bir brezilyali 10 almisti sudakovun yerineymis demek.

Şahsen ben karakterinden dolayı istemiyorum.
iyi frikik atıyor diye bu kariyeri yaptı diyen de var 😂
Dünyanın taktik açısından en zorlu liginde son 10 yılının en iyi 5 futbolcusundan birisi olmuş adama yazılanlara bakınca acıyorum. 10 tane hocayla çalışmış, hiçbiri adamdan vazgeçmemiş, oynadığı yer aynı gözükse bile verilen farklı rollerin hepsinin üstesinden gelmiş, Milan ve Inter'in bayrak adamı olmuş... Ama futbolu bizimkiler daha iyi biliyor tabii. Eminim iyi frikik atması haricinde hiçbir numarası yoktur.

Geri
Üst Alt