Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Hakan nereden cikti yine yav? 40 ayak duyum falan mi verdi yine?

bissouma alıyoduk hakan nerden çıktı birbiriyle alakasız iki isim nasıl bi planlama bu
Hemen anlatayım;

1- Dursun papi yaşlı adama bonservis vermem diyo. Edersonla hakana max 10 veririm diyor.
2- u23 kaleci yabancı stoper yerli orta saha, u 23 kaleci yabancı orta saha, yabancı kaleci yerli orta saha u 23 stoper şıklar bunlar okan edersonu istiyor papi 10 dan fazla vermem gidin lammense verin parayı diyor o zaman hakanı alalım stopere de yabancı alırız diyorlar.
3- Kaleci her şeyi belirleyecek

2. Pana maçında rezilleri oynadı abi elendiler zaten. Sudakov'un ben çok potansiyelli biri olduğunu düşünmüyorum..
Aslında şöyle, dünkü Benfica’dan en fazla 3-4 kişiyi koy bizde iş yapar mesela, diğerleri baskıdan sıçar bir kaç maça.

Kendi kendine bir şeyler yapamayan adamlar bizde kolay kolay işlemiyor.

Sudakov gibi oyuncular rol oyuncuları, alanı belli, rolü belli, yapacağı iş belli. Öyle olunca sıkıntı yaşamıyorlar ve olumlu yönlerini gösteriyorlar.

10 milyon euro bonservisle Hakan Ç alma fırsatımız var ve almıyor muyuz?

AL AL AL AL AL

Yav adam mallık edip kendini göstermiş, ne hayatlar yaşayan topçular var. Vlahovic’in karılarla partilemesi gibi.

Biliniyor diye takmışlar bir mevzuya.

Sorunsuz olsa ederi min 30 zaten, nah alırsın o durumda
ben düz ot filan diye düşünüyordum olayı. Bu opiod tipi olanlar ağır bağımlılık yapıyor diye biliyorum ben

Yav adam mallık edip kendini göstermiş, ne hayatlar yaşayan topçular var. Vlahovic’in karılarla partilemesi gibi.

Biliniyor diye takmışlar bir mevzuya.

Sorunsuz olsa ederi min 30 zaten, nah alırsın o durumda
Canlı yayında yaptı ya adı çıkmış 9'a inmiyor 8 e ondan önce de içiyordu belki herif ama bilinmiyor diye ses olmuyordu.

Son 5 günde değişebilecek şeyler:

Kaleci u23 + yabancı ortasaha + u23 kanat

Yabancı kaleci + u23 Ortasaha + Türk ortasaha

Kaleci u23 + Türk Ortasaha + u23 10

Geri
Üst Alt