Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 300654
Bu var kral olur mu?
hakani ve tzolakisi kaca saydinBarış'ı 60a satıp Hakan+Tzolis buna okeyim
Hemen anlatayım;bissouma alıyoduk hakan nerden çıktı birbiriyle alakasız iki isim nasıl bi planlama bu
Aslında şöyle, dünkü Benfica’dan en fazla 3-4 kişiyi koy bizde iş yapar mesela, diğerleri baskıdan sıçar bir kaç maça.2. Pana maçında rezilleri oynadı abi elendiler zaten. Sudakov'un ben çok potansiyelli biri olduğunu düşünmüyorum..
32lik Hakan ve ederson yerine tüm parayı buna dökseydik keşke
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tzolakis değil Brugge'nin sol açığı Tzolishakani ve tzolakisi kaca saydin
kaleye kimi aldinTzolakis değil Brugge'nin sol açığı Tzolis
Hakan 15m
Tzolis 35m
ben düz ot filan diye düşünüyordum olayı. Bu opiod tipi olanlar ağır bağımlılık yapıyor diye biliyorum benYav adam mallık edip kendini göstermiş, ne hayatlar yaşayan topçular var. Vlahovic’in karılarla partilemesi gibi.
Biliniyor diye takmışlar bir mevzuya.
Sorunsuz olsa ederi min 30 zaten, nah alırsın o durumda
Hakan'ın paylaşımı sonrası çıktı. Sonra BCT 10 milyona isterse alır bonservisini GS dedi ama bu haber tabi inandırıcı gelmedi hiçHakan nereden cikti yine yav? 40 ayak duyum falan mi verdi yine?
Lammenskaleye kimi aldin
Canlı yayında yaptı ya adı çıkmış 9'a inmiyor 8 e ondan önce de içiyordu belki herif ama bilinmiyor diye ses olmuyordu.Yav adam mallık edip kendini göstermiş, ne hayatlar yaşayan topçular var. Vlahovic’in karılarla partilemesi gibi.
Biliniyor diye takmışlar bir mevzuya.
Sorunsuz olsa ederi min 30 zaten, nah alırsın o durumda
Fiziğe etkileri nasıl? Fizik olarak da etkiliyorsa zaten uzak durmak lazımben düz ot filan diye düşünüyordum olayı. Bu opiod tipi olanlar ağır bağımlılık yapıyor diye biliyorum ben