Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.682
- 2.140
- 1.143
Bilmiyorum.Bissouma iptal olmadı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum.Bissouma iptal olmadı mı
izlemisimdir ama pek hatirlamiyorum. sol stoperde ben yarekciyim.Evet. Nasıl oyuncu?
CL maci City e 4-0 bile yenilsen anormal denmez.Sen yine cityi kafan rahat izleme benden demesi
Frankfurtta konsantre olunmayacak bişey yok, bilinmedik veya küçümsenecek takım değil
Barışın durumu netleşmedi, Zaniolo yerine Sallai gider gibi..Şikeciler ve tinercilerin yabancı sayıları bizden fazla ama hala transfer peşindeler. Bizim yabancı sayımız onlara göre daha az ama eldekiler çıkmadan transfer yapmayacakmışız.
Bıktım şu ince hesaplardan. Alın işte kaleci (ederson ya da lammens), orta saha (bissouma ya da onyekadi) ve u23 stoper+forvet. Cuesta gitti diye düşünürsek üstüne Zaniolo, jelert ve yusuf'tan çıkın.
Bitirin artık transfer olaylarını. Tüm gereksizlerden kurtulun. Sonra gelsin cl çeyrek finali.
1 - Davidson - Stoper - 29
2 - Singo - Sağ bek - 24
3 - Sallai - Sağ bek - 28
4 - Jacobs - Sol bek - 25
5 - Torreira - Orta saha - 29
6 - Lemina - Orta saha - 31
7 - Sara - Orta saha - 26
8 - Sane - Kanat - 29
9 - Zaniolo - Kanat - 26 *
10 - İcardi - Forvet - 32
11 - Osimhen - Forvet - 26
12 -
13 - Jelert - Sağ bek - 22 *
14 - Yusuf - Kanat - 22 *
* Çıkılacak futbolcular.
Ama 2 sene öncenin, eski gücünde değil ama sistem takımı400 milyon euroluk kadrosundan korkulabilir heis
iki sezon öncesinin awrupa şampiyonu keza
Orkun'un Benfica, Feyenoord geçmişi olmasa 20 eder mi sence şu an renkdaş?Bu arada bir de jk 62.5 harcayıp aldığı topçuları satıyorum dese orkunu şu an 20ye anca, abrahamı da 7ye anca satar. Diğerleri para etmez zaten
Şikeciler ve tinercilerin yabancı sayıları bizden fazla ama hala transfer peşindeler. Bizim yabancı sayımız onlara göre daha az ama eldekiler çıkmadan transfer yapmayacakmışız.
Bıktım şu ince hesaplardan. Alın işte kaleci (ederson ya da lammens), orta saha (bissouma ya da onyekadi) ve u23 stoper+forvet. Cuesta gitti diye düşünürsek üstüne Zaniolo, jelert ve yusuf'tan çıkın.
Bitirin artık transfer olaylarını. Tüm gereksizlerden kurtulun. Sonra gelsin cl çeyrek finali.
1 - Davidson - Stoper - 29
2 - Singo - Sağ bek - 24
3 - Sallai - Sağ bek - 28
4 - Jacobs - Sol bek - 25
5 - Torreira - Orta saha - 29
6 - Lemina - Orta saha - 31
7 - Sara - Orta saha - 26
8 - Sane - Kanat - 29
9 - Zaniolo - Kanat - 26 *
10 - İcardi - Forvet - 32
11 - Osimhen - Forvet - 26
12 -
13 - Jelert - Sağ bek - 22 *
14 - Yusuf - Kanat - 22 *
* Çıkılacak futbolcular.
Salla onu o bizi uydu takımı yapacaktı. Vizyonsuz burak elmasın işleri.luis campos babaya sahip çıkacaktık yazık oldu
YoooZaniolo’ya Cuesta’ya sallıyoruz da bence Jacobs da boşa yer işgal ediyor.
Sen donnaruma haberi düşsünsallai çok gözüme batıyo