Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Sen yine cityi kafan rahat izleme benden demesi

Frankfurtta konsantre olunmayacak bişey yok, bilinmedik veya küçümsenecek takım değil
CL maci City e 4-0 bile yenilsen anormal denmez.

Hoca son 16 bileti alamadi diye o maclardan belki kupayi alamadil gecen sene. Kucumsemedigim icin cekiniyorum. İceride Bodo ve Monaco dep te ayni sekilde sirf bu yuzden

Şikeciler ve tinercilerin yabancı sayıları bizden fazla ama hala transfer peşindeler. Bizim yabancı sayımız onlara göre daha az ama eldekiler çıkmadan transfer yapmayacakmışız.

Bıktım şu ince hesaplardan. Alın işte kaleci (ederson ya da lammens), orta saha (bissouma ya da onyekadi) ve u23 stoper+forvet. Cuesta gitti diye düşünürsek üstüne Zaniolo, jelert ve yusuf'tan çıkın.

Bitirin artık transfer olaylarını. Tüm gereksizlerden kurtulun. Sonra gelsin cl çeyrek finali.

1 - Davidson - Stoper - 29
2 - Singo - Sağ bek - 24
3 - Sallai - Sağ bek - 28
4 - Jacobs - Sol bek - 25
5 - Torreira - Orta saha - 29
6 - Lemina - Orta saha - 31
7 - Sara - Orta saha - 26
8 - Sane - Kanat - 29
9 - Zaniolo - Kanat - 26 *
10 - İcardi - Forvet - 32
11 - Osimhen - Forvet - 26
12 -
13 - Jelert - Sağ bek - 22 *
14 - Yusuf - Kanat - 22 *

* Çıkılacak futbolcular.
Barışın durumu netleşmedi, Zaniolo yerine Sallai gider gibi..

Orta saha almazsak CL'de işimiz zaten zor. Üstüne CL maçlarının yoğun olduğu fikstürde ligde de patlarız. Sakatlıklar da olacak, aşırı efor üzerine fiziksel ve mental yorgunluk da çok olacak...

Bakın bu çok net tartışmasız görünen kabak gibi ortada bir durum. Orta saha (yani Lemina-Torreira) muadili, hem de iyi bir muadili bir alternatif gelmek zorunda. Benzer tarzda olmak zorunda hatta. Öyle alakasız tipte statik bir adam bile olmaz, yetmez...

Şikeciler ve tinercilerin yabancı sayıları bizden fazla ama hala transfer peşindeler. Bizim yabancı sayımız onlara göre daha az ama eldekiler çıkmadan transfer yapmayacakmışız.

Bıktım şu ince hesaplardan. Alın işte kaleci (ederson ya da lammens), orta saha (bissouma ya da onyekadi) ve u23 stoper+forvet. Cuesta gitti diye düşünürsek üstüne Zaniolo, jelert ve yusuf'tan çıkın.

Bitirin artık transfer olaylarını. Tüm gereksizlerden kurtulun. Sonra gelsin cl çeyrek finali.

1 - Davidson - Stoper - 29
2 - Singo - Sağ bek - 24
3 - Sallai - Sağ bek - 28
4 - Jacobs - Sol bek - 25
5 - Torreira - Orta saha - 29
6 - Lemina - Orta saha - 31
7 - Sara - Orta saha - 26
8 - Sane - Kanat - 29
9 - Zaniolo - Kanat - 26 *
10 - İcardi - Forvet - 32
11 - Osimhen - Forvet - 26
12 -
13 - Jelert - Sağ bek - 22 *
14 - Yusuf - Kanat - 22 *

* Çıkılacak futbolcular.

sallai çok gözüme batıyor

orkun’u jk’den başka isteyen yoktu bence, avrupa’da piyasasının da oldugunu hic sanmıyorum

dümenden liverpool,inter falan yazdılar o dönem ama hicbirinde oynayamazdı

Ne dusunsem baris olayini hatirlayip tilt oluyorum. Su fikstur , su kadro , su gaz varken en olmayacak salak islerden biri oldu

Geri
Üst Alt