Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.365
- 18.960
- 2.083
Biz kaleci konusunda biraz daha aksiyon almazsak anca Onana & Altay 'dan birini alırız Transfer 'in son günlerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ister misin böyle bir şeySadece hissiyat şöyle bir şeyin yaşanabilir olduğunu düşünüyorum:
BAY ~> out
Sara ~> out
Hakan ~> in
Bissouma ~> in
Bari maaşta iyi olsa diyeceğim ama onda da x2 ye bile ikna edemiyor. Kendi işinde böyle bonkör olabiliyor mu acaba ?Ulan o değil de 2 ay neyin pazarlığını yaptı bu simitçi, Monaco 2 ay önce de aynı parayı istiyordu. Herifler ne isteseler kabul ettirmişler zaten. En fazla taksidi kabul etmişlerdir doğal olarak. Osimhen olayında da aynı şey oldu. Transfer yetkisi herhangi bir GS'liye verilse biz de aynı oyuncuları en kötü aynı paralara alırdık.
Kanat oyuncusu da yazmalisin bu durumda.Sadece hissiyat şöyle bir şeyin yaşanabilir olduğunu düşünüyorum:
BAY ~> out
Sara ~> out
Hakan ~> in
Bissouma ~> in
Yusuf Jelert genç kontenjanına yazdim onları isim gelmiyor aklıma ama buna benzer bir fantezi yaşanabilir gibi bir koku var havadaKanat oyuncusu da yazmalisin bu durumda.
Bu iş daha çok zar atmaya döndü. Birine pis batacak gibi.Satranç bilmez bizim yönetim, tavlaya gelin
Onlari sakin yazma genc kontenjana, asla oyle birsey dusunmemek lazim.Yusuf Jelert genç kontenjanına yazdim onları isim gelmiyor aklıma ama buna benzer bir fantezi yaşanabilir gibi bir koku var havada
Cisse icin enteresan cocuk deniliyor
İsterim tabiki de ben transfer hastasıyımIster misin böyle bir şey
Tamam degil. Hala durum soruyoruz. Daha zamanimiz varsağ bek tamamsa
kaleci stoper ve #6-8 işine yoğunlaşalım @kavukcu
En iyisi bu tarz bir kaleci almaktı. Atubolu, Restes, Tzolakis, Lammens vs.Atubolu!
Onların yerine demek istedimOnlari sakin yazma genc kontenjana, asla oyle birsey dusunmemek lazim.
Bento'yu da kulübü göndermek istiyor diye haber çıktı bu gün. Sürpriz şekilde olursa şaşırmam. Hatta ben direk onu alır gelirdim maliyeti uygunsa.Benim dedigim kaleciyi almis kadroya Ancelotti
Hugo Souza, sanirim Brezilya liginden suan alinabilecek en iyi kaleci su Botafogo kalecisi ile beraber
Ekli dosyayı görüntüle 300216
Hakan Singo'ya 30 verileceğini duyunca çok kırılmıştır.
Acelemiz yokTamam degil. Hala durum soruyoruz. Daha zamanimiz var