- 31 Ağustos 2021
- 54.798
- 39.929
- 2.228
Yusuf yedege bile giremiyor, birilerine coktan gitmeliydien kötü ligden 2sini de kaparlar son gün bile hiç problem olacağını sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf yedege bile giremiyor, birilerine coktan gitmeliydien kötü ligden 2sini de kaparlar son gün bile hiç problem olacağını sanmıyorum
1 saat 15 dk icinde cuesta kap gelmezse haluk feci patliyorSa, bugün hic takip edemedim beyler özet gecin
Romano singo ya aliyoz diyor ha? 30+5 ne demek abi manyak para okan hoca only wants singo demis
Singo hakkinda düsüncelerini alalim üstad1 saat 15 dk icinde cuesta kap gelmezse haluk feci patliyor
Inan daha yeni oturdum, bu günlük stres beni bitirecekÖzel Haber - Hakan Kuzu yoğunluktan gündemi takip edemedi.
Sonunda sag bek oynayabilen stoper geliyor hocamHakan Kuzu’dan şok açıklamalar: “Üç gündür gerginlikten büyük tuvalete çıkamıyorum!”
Tv100 canli yayinini arayacak misin?1 saat 15 dk icinde cuesta kap gelmezse haluk feci patliyor
Düzeltme yapalımSonunda sag bek oynayabilen stoper geliyor hocam
Solo Il Singo
Ligin icinden gecebilecek kapasitede biri üstad benceSingo hakkinda düsüncelerini alalim üstad
3 aydır bu yazılıyor bitmediSadece hissiyat şöyle bir şeyin yaşanabilir olduğunu düşünüyorum:
BAY ~> out
Sara ~> out
Hakan ~> in
Bissouma ~> in
Yildiz futbolcular biraz kaprisli olabilir + Afrikali olmasi biraz sey edeceksin.osimhene şu el kol mevzuları yüzünden geçen sene de sinirleniyodum
dün bokunu çıkardı
hiçbirinde de haklı değildi
osimhene şu el kol mevzuları yüzünden geçen sene de sinirleniyodum
dün bokunu çıkardı
hiçbirinde de haklı değildi