Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    161
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesici rolde ve dribbling becerisi olan adam bakıyoruz ben 2 isimden onu anlıyorum ama benim görüşüm topu yönlendirecek bir 8-10 oyuncusu çok daha lazım gibi duruyor zira Demirbay ve Mertens gibi topu kullanan adamları yolladık ve o bölgede Sara dışında playmaker kalmadı.

İcardi ,Yunus ve Sane tamam 2. forvet gibi oynasın ama arkada top atıcı olmazsa oyun bilhassa ligde çok ama çok tıkanır.

Yav abicim bu herifin 1 sene daha kalirsa pasaport alacağı şimdi vahiy yoluyla mi bildirildi? Fb nasil almaya çalıştı o zaman

Onyedika için ilk rakam 25, Brugge en az 35 ister biz de 30 bonusa bitiririz. Hadi bakalım

Genel yorumlar üzerine bakıyorum ben. Genel yorumlarda iyi bir şey olduğu zaman x kötü şeyde başkan oluyor gibi geliyor bana. Benim kendi fikrime göre işin iyisi kötüsü her şeyden en sorumlu kişi başkandır çünkü bunu değiştirebilecek kişi başkan olduğu için. Şöyle bir örnek vereyim mesela Osimhen maliyeti yüzünden kulüp ilerde zor durumda kaldı suçlu kimdir? Kulübün ekonomisini bilen ve bu operasyona evet diyen başkandır. Demek istediğim biraz genel sadece bir konuya bağlı değil.
Orda hemfikiriz.

Kaleci konusu ozelindeyim ben.planlama ozellikle(cunku teknik ekip ve hocada giriyor devreye)

Bissouma çok iyi futbolcu ama Ndombele, Zaha ve Ziyech tarzında olmasından çekinmiyordum dersem yalan olur, Bu tarz problemli olduğu söylenen isimlerden pek katkı alamadık son senelerde. Genç ve daha net bir hamle yapılabilir aslında defansif orta sahadan ziyade Sara ile rekabet edecek kreatif bir orta saha daha çok lazım bizim takıma.
Scout olur umarim bisouma yerine.

Bunlar alamaz orta saha ben size diyim kadrolari yeni orta sahasiz yapin. Yalandan bir isim alirlar cl ye yazilmayacak max bu olur

Bissouma çok iyi futbolcu ama Ndombele, Zaha ve Ziyech tarzında olmasından çekinmiyordum dersem yalan olur, Bu tarz problemli olduğu söylenen isimlerden pek katkı alamadık son senelerde. Genç ve daha net bir hamle yapılabilir aslında defansif orta sahadan ziyade Sara ile rekabet edecek kreatif bir orta saha daha çok lazım bizim takıma.
Üç tane birbirinden farkli futbolcu tarzı saymışsın rdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt