Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Herifler clye girelim salariz dediler belki. 17Knın da para kazanması lazim artik karın tokluğuna oynuyor. Cok da imkansiz gelmiyor.

Lammens‘e 20 verecegimize Onyedika‘ya verelim

Kaleye de Safonov‘u kiralayip bitirelim

Zaniolo sut

Onyedika ile geçen yıl bu zamanlar da anlaşmıştık ama nihayete ermemişti. Adam dün gece de döktürdü bence bu iş yine olmaz, yönetim uğraştık ama alamadık tarzında bir intiba uyandırmaya çalışmıyordur umarım. Bissouma'ya bu denli yükselmiş iken bitirelim işte, zaman daraldı macera aramaya gerek yok.

Son düzenleme:
Bissouma kadro dışı olacağı dahi ucuza bitecekti

Ne zorunlu opsiyonu

Onyedikayi 25den aşağı alamazsin,herifler de bırakmaz zaten

Bissouma Onyedika’dan çok daha iyi oyuncu, bayağı farklılar ama kalite farkı az değil.

Onyedika alan kapatan oyuncu, ofansif anlamda bir şey katmaz. Mesela Lemina dribblingi olan bir adam ne olursa olsun ve tekniiği de üst seviye. Onyedika böyle birisi değil.

Bissouma ise Lemina veya Onyedika gibi alan kapatamaz ama topla dikine çıkışlarıyla ciddi geçiş fırsatları yaratır, Badou’nun akıllı ve kaliteli versiyonu, o yüzden Bissouma’yı isterdim, çünkü o tip bir oyuncumuz yok.

Dün %99 geldi denen adam bugün yattıysa orta saha işi yaş gibi görünüyor. İnşallah kaleciyi almayı becerirler.

Lan bari 17K 30 atesleyebiliyoruz o paralara çok daha iyiside alınır, Gardi'ye bırakın şu işleri

Onyedika ile geçen yıl bu zamanlar da anlaşmıştık ama iş nihayete ermemişti. Adam dün gece de döktürdü bence bu iş yine olmaz, yönetim uğraştık ama alamadık tarzında bir intiba uyandırmaya çalışmıyordur umarım. Bissouma'ya bu denli yükselmiş iken bitirelim işte, zaman daraldı macera aramaya gerek yok.
Alternatif ve daha gencine bakmak iyi ama zaman dar.almayacagiz net.cok da pahali

Sürecin sonu ya rabiot ya bissouma

Bu bizim barış olayına benzer kalmış 4 gün adamlar en önemli oyuncusunu verirmi ucuza. Madem istiyonuz onyedika vereceksiniz 30k ya döner bu iş.

Geri
Üst Alt