Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
17k diye diye başlattık ilgiyi.

Stoper de oynuyor diye olabilir bu tercihin sebebi.

Oyuncu zaten bize gelmeye okaydi geçen devre arası.

Bissouma’yı tercih ederdim ama oyuncu kalitesi olarak
Passport mevzusu varmis admirim.

1 sene daha kalirsa ingilterede oturum alacakmis, ondan gelmek istemedi bence

Bissouma hiç istediğim bir transfer olmaz. Büyük takımların posasını çıkardığı ve disiplin problemi olan bir oyuncu. Son kontratını alacak muhtemelen.
Yaşı olduğundan daha büyük olma ihtimali olmama ihtimalinden çok daha yüksek ihtimal. Yetenekli mi evet dribbling ve geriden çıkışlarda bize çok şey katabilecek bir oyuncu ama 1 sezon tam katkı alabilirsek ne ala derim. Fener'in Fred transferine çok benziyor.

Oh be kurtulmuşuz. Umarım posası çıkmamış hedefi olan ve takıma uyum sağlayacak karakterde oyuncuları alabiliriz. Eğrisi doğrusuna denk geldi.

Ne makulu

Onyedika 30dan aşağı satılmaz

Sacmasapan haberler

Bildiğin yalan.onyedika daha pahalı.sacha etkileşim için sacmaliyo

Bissouma çok iyi futbolcu ama Ndombele, Zaha ve Ziyech tarzında olmasından çekinmiyordum dersem yalan olur, Bu tarz problemli olduğu söylenen isimlerden pek katkı alamadık son senelerde. Genç ve daha net bir hamle yapılabilir aslında defansif orta sahadan ziyade Sara ile rekabet edecek kreatif bir orta saha daha çok lazım bizim takıma.

taraftar gorusunde iyi kotu hepsini bulursun. İki taraf orta noktada bulusmaz genelde. Senin bahsettigin kisim farkli.

Soyle sorayim:
- kaleci konusunun bugunlere gelmesi
- cuesta islerindeki belirsizlikler ve tik diye bitmemesi

Ayni zamanda:
- satislar
- bu yaz karsilastigimiz "tok satici modu" gibi bir durum

Kime baglaniyor gunun sonunda?

Ben adamin basina acikca soyledigi bir seyi elestiriyorum. Agustos son yarisinda "muslera" diyor adam.

Sen diyorsun ki iyi seyleri övülmüyor.

Farkli iki sey konusuyoruz.
Genel yorumlar üzerine bakıyorum ben. Genel yorumlarda iyi bir şey olduğu zaman x kötü şeyde başkan oluyor gibi geliyor bana. Benim kendi fikrime göre işin iyisi kötüsü her şeyden en sorumlu kişi başkandır çünkü bunu değiştirebilecek kişi başkan olduğu için. Şöyle bir örnek vereyim mesela Osimhen maliyeti yüzünden kulüp ilerde zor durumda kaldı suçlu kimdir? Kulübün ekonomisini bilen ve bu operasyona evet diyen başkandır. Demek istediğim biraz genel sadece bir konuya bağlı değil.

Ya bissouma ya rabiot gelir

Daha genci çok daha pahalı malesef

Su sacmaligi ancak biz yapariz..Gecen yil da son gunlerde onyediksyi istedik vermediler yine 4 gun kala ayni b.ku yiyoruz gercekten muazzam bir planlama

İyi bari os arıyor olmamız bile iyi ben stoper ve kaleci ile kapatırız diye düşünüyordum

Geri
Üst Alt