Attığın twitte anlaşma tamam diyor, sabah bizzat havalimanında Fransız muhabir Monaco Singo gitsin istiyor ama Singo Galatasaray'a gitmek istemiyor diyor. Ben bu işi anlamadım, Akanji büyük takım tecrübesi ile daha cazip geliyor.
akanji şüphesiz daha iyidir de 30 yaşa çok bonservis verilmesini istemiyorum şahsen

Ben Galatasaray'a istemeyerek gelen adamı istemiyorum. Singoyu tanımam, burada aşırı hypelanıyor, oyuncu da gelmek istemiyor Fransız basınına göre. Eğer gelmek istemiyorsa, Osimhen, Icardi, Sane gelmişken geçiniz. Wonderkid falan da değil, gerçek yaşıysa 24 yaşında adam. Akanji gelsin, büyük takımda oynamış hemen herkes iş yapıyor burda
Ne oyuncular var istemeyerek gelip taraftarın sevgilisi olan. Buraya bir kere gelen bir daha bırakmak istemiyor.

30 milyona çekmişiz Singo yu ama bence en az 5 takside bölmüşüzdür cash para olmadığı için mecbur 30 u bayılacağız heralde

5+25 muhtemelen hayırlı olsun camiamıza kim gelirse gelsin destekleyeceğiz, oyununu görelim sonra bakalım kalan duruma

Monaco'ya para lazim.

Ondan satmaya gonulleri vardi zaten, kesin taksit konusunda kolaylik saglamislardir bizde kacirmayalim demisizdir.

Umarim maasi cok degildir.

Kadr-ül Gs:

Kaleci
Singo Sanchez Apo Jacobs
Torr Sara
Barış Yunus Sane
Osi

Günay
Sallai
Kaan
Arda
Eren