- 20 Ağustos 2017
- 19.086
- 12.779
- 1.653
Ben begenmiyorum sahsen. Bos bos dolanan Berkan gibi bir seyçok iyi oyuncu star potansiyeli var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben begenmiyorum sahsen. Bos bos dolanan Berkan gibi bir seyçok iyi oyuncu star potansiyeli var
manuyu izlediğimde bana Berkan Bruno Fernandes'ten iyi gözüküyorBen begenmiyorum sahsen. Bos bos dolanan Berkan gibi bir sey
Pazarliklar yeniden basliyor.Yani ne diyor rtaş
Gsnin parasini har vurup harman savurmak35+ sonraki satıştan %10 mu? Kavukçu bey bu transferi herkes yapabilir bu şartlarda yalnız. Sizin alameti farikanız nedir??
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bence ya o ikisi ya da bir ihtimal donnarumatzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim
Sen ona 4 gun de.Bugünde bitti. 6 gün kaldi halen transfer yok
Hızlı adaptasyon sağlayacağını düşündüğümden kaleci ya Güney Amerikalı ya Akdenizli olsun isterim. O sebepnen Cimboma Tzolakis yakışır.tzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim
Olaya sirf defans oyunculari uzerinden yorumlamadim, genel olarak piyada yukselis var son 2 senede. EPL disinda soyle aklima gelenler;EPL takımları, PSG ve Quansah dışında 30 m euro üstü tek defans transferi yok, neye göre uçtu?
Senin referansın EPL takımları olamaz, onlar oturdukları yerde 100-200 yayın geliri aldıkları için böyle.
7-8e Doue, 12ye Mukiele gibi işler oldu son 2 senede, uçan bir şey yok fırsatı bulup işleyene.
Yönetimin yaptığı tek çalışma bize para verin demek. Kavukçu içime sinmeyen biri.Singo cok iyi bir futbolcu ve bizim oyun anlayisimiza kesinlikle cok uygun
Verilecek bonservis bedeli de singo icin normal
Ama biz neden sag bek ve stoper oynatacagimiz bir oyuncu’ya bu kadar bonservis bedeli veriyoruz bunu anlamiyorum
Tottenham,juve,dortmund,man united gibi takimlar icin bu paralar normal ama bize degil bu bir gercek
Üstelik osimhen’i aldigimiz transfer döneminde yapiyoruz bunu
Umarim yönetim finansal konularda gelecege yönelik bir calisma yapiyordur
Tzolakis'in Fb formalı fotoğrafını görünce sen temsili reis yavtzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim
Osimhende gecen sene her sey bir günde bitmisti. Sallaide o nu takmiyorum ben, dijital diye.Sen ona 4 gun de.
Adam alacaksin, belgesi kontrolu vs hallolacak da bildireceksin.
Zaten haftasonu tatil yapiyorlar genelde, ozellikle pazar gunu full off gun heralde.
Cumartesi oglene kadar falan , oda en gec.
Atubolu!tzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim