Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Singo cok iyi bir futbolcu ve bizim oyun anlayisimiza kesinlikle cok uygun

Verilecek bonservis bedeli de singo icin normal

Ama biz neden sag bek ve stoper oynatacagimiz bir oyuncu’ya bu kadar bonservis bedeli veriyoruz bunu anlamiyorum

Tottenham,juve,dortmund,man united gibi takimlar icin bu paralar normal ama bize degil bu bir gercek

Üstelik osimhen’i aldigimiz transfer döneminde yapiyoruz bunu

Umarim yönetim finansal konularda gelecege yönelik bir calisma yapiyordur

EPL takımları, PSG ve Quansah dışında 30 m euro üstü tek defans transferi yok, neye göre uçtu?

Senin referansın EPL takımları olamaz, onlar oturdukları yerde 100-200 yayın geliri aldıkları için böyle.

7-8e Doue, 12ye Mukiele gibi işler oldu son 2 senede, uçan bir şey yok fırsatı bulup işleyene.
Olaya sirf defans oyunculari uzerinden yorumlamadim, genel olarak piyada yukselis var son 2 senede. EPL disinda soyle aklima gelenler;

Álex Baena > Atletico 42 milyon euro

O ayni Villarreal gidiyor 29 milyon euroya Renato Veiga'yi aliyor

Tilman > Leverkusen 35M €

Concaicao > Juve 32M €

Ama defans oyuncularina gelirsek, orada Feyenoord'dan Atletico'ya giden Hancko var, bedeli bonuslarla beraber 30M€

Beukema > Napoli 31M €

Dun Leverkusen Bade'yi aldi 25 milyon euroya.

Roma mesela Wesley'i aldi 25 milyon euroya.

Singo cok iyi bir futbolcu ve bizim oyun anlayisimiza kesinlikle cok uygun

Verilecek bonservis bedeli de singo icin normal

Ama biz neden sag bek ve stoper oynatacagimiz bir oyuncu’ya bu kadar bonservis bedeli veriyoruz bunu anlamiyorum

Tottenham,juve,dortmund,man united gibi takimlar icin bu paralar normal ama bize degil bu bir gercek

Üstelik osimhen’i aldigimiz transfer döneminde yapiyoruz bunu

Umarim yönetim finansal konularda gelecege yönelik bir calisma yapiyordur
Yönetimin yaptığı tek çalışma bize para verin demek. Kavukçu içime sinmeyen biri.

tzolakis-lammens dışında kaleci istemediğimiz hususunu gündeme bomba gibi düşürelim
Tzolakis'in Fb formalı fotoğrafını görünce sen temsili reis yav :D
Emir vuruldu! - Adını Feriha Koydum 60. Bölüm

Sen ona 4 gun de.

Adam alacaksin, belgesi kontrolu vs hallolacak da bildireceksin.

Zaten haftasonu tatil yapiyorlar genelde, ozellikle pazar gunu full off gun heralde.

Cumartesi oglene kadar falan , oda en gec.
Osimhende gecen sene her sey bir günde bitmisti. Sallaide o nu takmiyorum ben, dijital diye.

Ama yok bulacaklar, görüsecekler, anlasacaklar. Hadi bakalim avrupayi ne kadar istiyorlar görüyoruz

Geri
Üst Alt