Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.922
- 12.081
- 2.158
Cuesta gitmedi Singo gelmedi. Ulan Dursun..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün daha 24 saat önce yasaklanmis birinin komik bir videosunu paylastim diye ban yedimKorkudan artik sadece emin oldugumu atiyorum, bos banlar yemekten biktim
Barışı satalım, iyi para veriyorlar, nasılsa adam buluruz gibi bir acemilik yapmayız umarım.baya sıkıntılı 1 hafta var önümüzde
min 4 adama ihtiyaç varken 1 hafta sonra kanatsız girebiliriz sezona
Dün daha 24 saat önce yasaklanmis birinin komik bir videosunu paylastim diye ban yedim
Haber bile degildi komik bir videoydu
Gsc bence git gide antipatik hale geliyor
Ben niye hiç yasakli atmiyorum siz atiyorsunuz peki lan heaKorkudan artik sadece emin oldugumu atiyorum, bos banlar yemekten biktim
Amorim lavuğu ile oynadıkları maçtan daha az puan almışlar totalde. 28 puan/29 maçkodum unitedı bi halt olmayacak sizden belli bi de lammens fln kovalıyon ya
Bosver üstad atma, gsc yönetim acimasiz, senin eksikligini istemiyoruz forumdaDün daha 24 saat önce yasaklanmis birinin komik bir videosunu paylastim diye ban yedim
Bizden korkak ciktin hocamBen niye hiç yasakli atmiyorum siz atiyorsunuz peki lan hea![]()
Beyturan’da menemen yedin mi hic üstadUlan Dursun bir Osimhen çektin. Sonrasında hayatımızı zehir ettin.
Olum burada kufürü hak eden lammens hadi futbolcusun ama futbolu takip etmiyorsun vs elinde internettemi yok nereye gittigini bilmiyormusun yani. Istiyorsun israrla utd yikodum unitedı bi halt olmayacak sizden belli bi de lammens fln kovalıyonuz ya
Yok.Beyturan’da menemen yedin mi hic üstad
Dün daha 24 saat önce yasaklanmis birinin komik bir videosunu paylastim diye ban yedim