- 31 Ağustos 2021
- 54.624
- 39.775
- 2.228
Peace marketing beni bitirdi-
Kolpanın ingilizcede de kolpa olması peki![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peace marketing beni bitirdi-
Kolpanın ingilizcede de kolpa olması peki![]()
+Yusuf demirJelert'i de zorunlu satın alma ile satıp Cuesta işini nihayete erdirirlerse GS tarihinin en iyi satış dönemi olur. Bütün çöplerden kurtulmuş oluyoruz nerdeyse.
Ben donnarumma anladim
Kendileri bile kimin geleceğini bilmiyor demek bu.@Hasan Çam
"Şu an kaleci mevzusu o kadar karışık ki az biraz sabırdan sonra her sey düzelecek. Çok enteresan işler dönüyor"
ne demek istiyor cago sence
O herif sanki hiç gitmek istemiyor gibi. Yani o kadar da piyasasız biri değil. En kötü ülkesinden birisi ister normalde rahatlıkla.+Yusuf demir
United donnaya gidiyor@Hasan Çam
"Şu an kaleci mevzusu o kadar karışık ki az biraz sabırdan sonra her sey düzelecek. Çok enteresan işler dönüyor"
Onun isteğine bırakmayıp göndermemiz lazım gelen oyuncuların başında gelir. O heriften bi bok olmaz maalesefO herif sanki hiç gitmek istemiyor gibi. Yani o kadar da piyasasız biri değil. En kötü ülkesinden birisi ister normalde rahatlıkla.
Nasıl ne dersem haklı çıkarım diye bir yorum yapayım demiş.@Hasan Çam
FiyatıForuma hareket getirmek amacıyla ‘’Singo’nun prime Luyindama’dan artısı nedir?’’ diye sorayım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
United donnaya gidiyor
Lemmansi masadan cimbizla aldik
Ederson kaliyor cityde
Yada zolakis uber suprizi (yuzde 0.5 ihtimal)
Hocam hu forumda Singo’yu izleyen bir kişi bile yok, başka yere sor bence. X’te millet izlemese de sallıyor bir şeyler meselaForuma hareket getirmek amacıyla ‘’Singo’nun prime Luyindama’dan artısı nedir?’’ diye sorayım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi