Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.278
- 34.206
- 2.478
Bravo yeni sadık üyeEyüp aydin ve Yusuf demir bu genç yaşlarında kulübede çürümeyi göze alıp, beni kiralayin oynamak istiyorum demiyorlarsa o mentalden hayir gelmez ki gelmiyorda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo yeni sadık üyeEyüp aydin ve Yusuf demir bu genç yaşlarında kulübede çürümeyi göze alıp, beni kiralayin oynamak istiyorum demiyorlarsa o mentalden hayir gelmez ki gelmiyorda
O yaşta 3. kaleci olmaya gitmesi bir de... Nasıl bir avelse artık.
300 sene onceki tarihe hala kanan mallar mevcut ya sesko da o salaklardandi mesela newcastle dururken manumu secilir yoksa yani.O yaşta 3. kaleci olmaya gitmesi bir de... Nasıl bir avelse artık.
Öyle bir şey olursa GS'lılığımı askıya almak durumunda kalırım maalesef.1. kaleciliğe gidiyor
onana zu cimbom
Öyle bir şey olursa GS'lılığımı askıya almak durumunda kalırım maalesef.
Çikarsa seni mentionlarim reis ama bir halt olmaz %98 :dŞimdi yatıyorum ama nedense herkesin uyuduğu saatte çarpıcı olumlu bir gelişme olacak gibi geliyor. Sabah uyanınca geri dönüp okumalık güzel bir news çıkar umarım.
Çikarsa seni mentionlarim reis ama bir halt olmaz %98 :d
galatasaray ağaçtır sen dal
kuruyup giden olursun
51Onanın bizde çilgın atma ihtimaline yüzde kac verirsin
Singo geldi denilebilir reis ne pavard'i ek olacagini da sanmiyorum.Abdullah eline yüzüne bulaştırdı herşeyi!!!!
son gün sommer pavard yapacaklar NET
Singo geldi denilebilir reis ne pavard'i ek olacagini da sanmiyorum.