Ulan redditte yeni singo yorumu ariyorum Cimbomlular orayi da basmis : )
Singonun bir aciklamasini buldum "stoper oynayinca bazen kendimi kaybedip hucuma cikasim geliyor "gibi birseyler demis.. Okan hoca sanirim bu yuzden israr ediyor..
Bir istatistikte de rakip sahada en cok top kazanan oyunculardan oldugunu gordum ..
Suat abi sagolsun ozelden kisisel analizini de atmis umarim dedigi gibi cikar
Biz de epey konuştuk üzerine, bayağı bayağı Davinson ne yapıyorsa fazlasını yapabilecek birini alıyoruz gibi, $'dan bağımsız ve hiç de öyle idareten sağ bek oynayacak değil orayı Boey'den bile daha fazla ihya edebilecek biri diyor benim anladığım. Ilgaz da Suat abi ile paralel şeyleri söylüyor. Pahalı ama stoper/sağ bek işini harbiden tek başına götürebilecek biri gibi.

Simitci artist artist konusuyordu transferlerin devami gelecek, Avrupa icin müthis kadro kuracagiz, kaleciyi duyunca cildiracaksiniz diye

Hani nerde ulan

Bos bos konusmaktan baska bir bok beceremiyor bu rezil yönetim

Tarihimizin en zengin dönemi bu capsizlara denk geldigini düsündükce kahroluyorum

Bu olaylarin fitilini Osimhen transferi atesledi biraz da..Akilli basli adam Osimhenle Saneyle birlikte oynamak icin bu ise sevinir tabi dusuk iqluysa sidik yaristirir ancak ..
O kadar sorunlu dendi ama Yunus pasa pasa imzaladi takimin en mutlu adami Barisin bir arap kulupu aklini aldi resmen..

Yalniz beni dunku macta rahatsiz eden bir kisim oldu.. Takimin net en iyisi yunusu Osimhen gereksiz azarladi cocuk orada sut tercihi yapabilir ilk yari tum ataklarimizi o yonetti inisiyatif alacak tabi ki..
Sonrasinda zaten sacma sapan bir yerde yunus topu hemen osimhene atmaya calisti.. Oyun icinde bu cocuklarin da bir agirligi olmasi sart bence bu ayari hoca iyi kurmali

tam olarak böyle değil galiba

başkan bonservis verin maaş vermeyin diye geçen hafta net sınır koymuş

ffp maaşla ilgili daha çok aslında

o yüzden bence 6-7 isteyen akanji yerine 4 milyona singo çözecekler ve 7 isteyen ederson yerine de lammens zorlanıyor

yani değişikliğin sebebi başkanın tavrı gibi
Böyle ise daha iyi olmuş, doğrusu bu olmalı. Yalnız Singo'nun maaş da kallavi olacak gibi. O zaman pek tutarlı olmuyor işte. Sanchez maaşı konuşuluyor minimum.

Biz de epey konuştuk üzerine, bayağı bayağı Davinson ne yapıyorsa fazlasını yapabilecek birini alıyoruz gibi, $'dan bağımsız ve hiç de öyle idareten sağ bek oynayacak değil orayı Boey'den bile daha fazla ihya edebilecek biri diyor benim anladığım. Ilgaz da Suat abi ile paralel şeyleri söylüyor. Pahalı ama stoper/sağ bek işini harbiden tek başına götürebilecek biri gibi.

Ben ekstra bir savunmaci beklemiyorum bu kadar para harcaninca bir adama defansa takviye olmaz gibi..
Yalniz apo ve sallai epey bas agritir SL maclarinda..Sallai baya iyi gidiyordu da vasat bir saatci cok zorladi dun biraz defans yapmayi ogrendi saniyordum

Onanın bizde çilgın atma ihtimaline yüzde kac verirsin
Manu'dan giden oyuncularda genelde performans yükselişi oluyor. Onana gittiği yerde İnter günlerine de dönebilir. Antony- Betis, Mc Tomminay- Napoli, Greenwood- Marsilya, Carreras- Benfica gibi örnekler var. Pellistiri, Van De Beek gibi pek bir şey yapamayan örneklerde var tabi.

Dienstag, 2. September 2025, Mitternacht → also genau der Übergang vom 2. auf den 3. September.

Das heißt: Die Vereine können den gesamten 2. September noch nutzen, um ihre List A einzureichen. Erst ab 00:01 Uhr am 3. September wäre die Frist abgelaufen.

2.9-> 3.9 gecesi son. Yönetim o dakikaya kadar 3-4 oyuncu alacak ha

Gs forumumu, Antu mu bazen belli olmuyor burası da özellikle @Okan Mason vb. bir kaç kişi daha var, aşağılama yapmadan yorum yazamıyorlar sanırım.

Manu'dan giden oyuncularda genelde performans yükselişi oluyor. Onana gittiği yerde İnter günlerine de dönebilir. Antony- Betis, Mc Tomminay- Napoli, Greenwood- Marsilya, Carreras- Benfica gibi örnekler var. Pellistiri, Van De Beek gibi pek bir şey yapamayan örneklerde var tabi.
Tominay bence manuda iyi adamlarindi manunun bu arada ya onu sayamayız bence ama elanga , antony greenwood falan var evet.

Bi babayigit monaco foruma girip singo hakkinda ne yaziyorlar bize aktarsin
gs sözlük'te bir yazar derlemiş

wilfried stephane singo

1-benim aklım almıyor: dün akşam ilk 11’de sağ bek (arrière droit) oynayan biri sahadayken, iki yıl önce en iyi savunucumuz olan oyuncunun kapı dışarı edilmesini. bu sezon nasıl herhangi bir iddian olsun ki?

2-perşembe günü şampiyonlar ligi (ldc) kura çekimi var, her yıl o anı dört gözle beklerim ama bu sefer daha şimdiden beni soğutmayı başardı. hatta bu hafta daha beterini bekliyorum.

3-özünde vanderson bir yetenek (crack), mawissa ondan daha iyi, dier daha sağlam.

4-açıkçası onun gitmesi beni hiç rahatsız etmiyor. başta iyiydi ama geçen sezon rakibe sayısız top kaptırdı, pozisyon hataları, konsantrasyon eksikleri… savunmanın ortasında bu mümkün değil. sağda da birinin gitmesi lazım, ister o, ister teze, ister vanderson. hiçbiri öne çıkmıyor. ama seçmem gerekirse, singo yerine teze/vanderson ile daha az korkarım.

5-o kadar moralim bozuldu ki…

6-uzun zamandır bir gidiş beni bu kadar sinirlendirmemişti.

7-ayrılmasına üzüldüm… listede ilk işaretleyeceğim isim o olmazdı. üstelik çok yönlü bir oyuncuydu.
bütün yıl vanderson ve teze’yle idare edeceğiz… sağ ol scuro…

8-gitmeye zorlanmasına razıyım ama ulan, ne berbat bir seçim oraya gitmek…

9-singo’nun sağda neden hiç şans bulamadığını asla anlamadım.

10-defansta üçlü sistemin sağ stoperi onun en iyi pozisyonuydu, adi o sistemi bırakınca sıradan bir oyuncuya dönüştü.

11-bir felaket tercih daha. üstelik ucuza sattık. mawissa dışında hızlı savunucumuz kalmadı, oysa 50 metre önde oynuyoruz… bravo thiago, devam et.

12-bana bir de şunu açıklasınlar: türkiye’de ekonomik kriz ve para biriminin çöküşüne rağmen türk kulüplerinde bu kadar para nereden geliyor?

13-35 milyon €’ya orta seviye bir premier lig takımına gidebilmeliydi.

14-nightplayer’ın dediği gibi bu sezondan itibaren sıradanlaşacağız. artık rahat şekilde ilk 3 hedefleyebilecek gücümüz yok.
elde kalan birkaç iyi oyuncuyu satmak zorundayız. ocak’ta da devam edecek.

15-bence kalmalıydı.
ilk sezonu mükemmeldi, belki de en iyi oyuncumuzdu. geçen yıl birkaç hata yaptı ama hâlâ çok değerli bir oyuncu: enerjik, güçlü, hızlı… bire birde geçmesi zor.
ilk sezonunu tekrarlarsa premier lig’e 50 milyon €’ya satabiliriz.

16-gidecekler arasında seçmem gerekse tutacağım 3 isim: singo, vanderson, embolo. dördüncü magassa olur, geri kalan gidebilir.

17-geçen yıl vanderson’u 30 milyon €’dan fazla bir fiyata satabilirdik (birkaç kulüp ilgilenmişti). ama bu yaz başarısız olunca dönüp singo’yu satıyoruz. aklım almıyor.
üçlü savunmada güçlüydü, sağda da idare edebilirdi. ikili savunmada daha az güvenilir olsa da fena değildi.

18-salisu gitmediği için onu satıyoruz.

19-objektif olarak olağanüstü bir atlet, bazen inanılmaz hareketler yapabiliyor.
ama çok can yakan hataları da var. en iyi pozisyonu neresi: stoper mi bek mi?
hiçbir beke veya stopere teklif gelmeyince doğal olarak satılacak aday o oldu. ayrıca transfer dönemi başında ingiltere’ye gitmek istemişti ama premier lig’den hiçbir kulüp çıkmadı.

20-keşke sağda daha fazla denenseydi. vanderson vasattı, teze gereksiz bir transferdi. psg maçında sağda oynadığında donnarumma’yı sakatlayacak gibi olmuştu. stoperde ise başından beri her maç hata yapıyordu.
monaco camiası onu atletik yapısı yüzünden abarttı. futbol olarak en üst seviye değil. “en iyi savunmacımız” diyenler var ama hütter onu neden yedek bıraktı diye düşünmek lazım.

21-singo yüzyılın savunmacısı değil ama aptal da değil.
mawissa ve dier’in ardından ilk 11’e koyacağım oyuncu o olurdu. sorun kehrer’e önemli rol vermemiz, halbuki yeri yok.

22-“singo en iyi savunmacımız” demek yanlış değil, ama doğru ifade “son iki yılın en az kötü savunmacısı” olur. fark büyük.

23-singo etkileyici ama geçen yıl yaptığı hatalarla birkaç gole mal oldu. kehrer de sınırlı ama fark öyle büyük değil.
ben olsam, 3 stoper + kiwa ile kalır, singo’yu satıp kehrer’i tutardım. singo–mawissa ikilisi bana güven vermez.
tabii ki en ideal senaryo hem singo hem salisu’yu satıp yerine daha güvenilir birini almak. ama buna artık inanmıyorum.

24-singo’nun form zirvesi kehrer’den daha yüksek. alman da hatalar yapıyor, sadece daha az göze batıyor. ama onun da pozisyon hataları çok.
ben şahsen singo’yu 1000 kez kehrer’e tercih ederim. ama asla ilk 11’e koymazdım, mawissa’yı ön plana çıkarmak daha doğru.

25-yöneticiler mawissa’yı ön plana çıkarıyor çünkü değerini artırmak istiyorlar. singo’nun değerinin zaten yükseldiğini düşünüyorlar ve onu satmak için doğru zaman olduğuna inanıyorlar. mawissa ise hâlâ maliyetinde takılı kalmış durumda. yani burada mantıklı bir sportif karar aramayın

26-onu satarsak pişman olacağız.”

Kale mevzusu farklı yav. Tek yapacağın şey top tutmak yani. Takım bi bok oynamadığı için çok pozisyon verir, 3-4 tane kurtarırsın 1 tane yersin, kimse bir şey diyemez. Bu herif ortada pozisyon yokken yumurtlayıp duruyor, hani her seferinde de bu kadar olmaz dedirten cinsten. Yan toplarda, arkaya atılan toplarda süpürmede net zaafı var. Ek olarak çok sakar bir herif. Sadece bizden 2 maçta 3 tane hatalı gol yedi lavuk.

Muazzam duran top kullansa da ben Saraya hic guvenmiyorum..Fiziksel olarak geride hala cok hantal bu sekilde muazzam yetenekli de olsan gunumuz futbolunda birsey yapma ihtimalin yok.. Dun bir nebze daha derli topluydu am 20 civari bonservis odendi beklenti buyuk 5-6 milyona denemis bir scout transferi degil ki ..
Orta saha su an kaleci savunma kadar onemli bizim icin..Gecen yil leminayi gec aldik Avrupaya mal oldu yine ayni senaryoyu yasariz..Bunun cezasi sakatligi var ..
Bissoumayi aldigin an Yunusu rahatlikla 10 no yapabilirsin.. Umarim hoca Sara'ya fazla bel baglamiyordur boyle oynayacaksa seneye falan piyasasi dusmeden cikmakta fayda olacak ..

Valla beni işe alsınlar otururum gece gündüz bütün dünya liglerini izler bir sürü oyuncu bulurum. Çok zor değil valla. Ama ismimizi duyan minimum 3 milyon maaş istiyor. Gelecek adına hiç olumlu değil.

Geri
Üst Alt