- 22 Kasım 2008
- 10.012
- 5.362
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de epey konuştuk üzerine, bayağı bayağı Davinson ne yapıyorsa fazlasını yapabilecek birini alıyoruz gibi, $'dan bağımsız ve hiç de öyle idareten sağ bek oynayacak değil orayı Boey'den bile daha fazla ihya edebilecek biri diyor benim anladığım. Ilgaz da Suat abi ile paralel şeyleri söylüyor. Pahalı ama stoper/sağ bek işini harbiden tek başına götürebilecek biri gibi.Ulan redditte yeni singo yorumu ariyorum Cimbomlular orayi da basmis : )
Singonun bir aciklamasini buldum "stoper oynayinca bazen kendimi kaybedip hucuma cikasim geliyor "gibi birseyler demis.. Okan hoca sanirim bu yuzden israr ediyor..
Bir istatistikte de rakip sahada en cok top kazanan oyunculardan oldugunu gordum ..
Suat abi sagolsun ozelden kisisel analizini de atmis umarim dedigi gibi cikar
Böyle ise daha iyi olmuş, doğrusu bu olmalı. Yalnız Singo'nun maaş da kallavi olacak gibi. O zaman pek tutarlı olmuyor işte. Sanchez maaşı konuşuluyor minimum.tam olarak böyle değil galiba
başkan bonservis verin maaş vermeyin diye geçen hafta net sınır koymuş
ffp maaşla ilgili daha çok aslında
o yüzden bence 6-7 isteyen akanji yerine 4 milyona singo çözecekler ve 7 isteyen ederson yerine de lammens zorlanıyor
yani değişikliğin sebebi başkanın tavrı gibi
Biz de epey konuştuk üzerine, bayağı bayağı Davinson ne yapıyorsa fazlasını yapabilecek birini alıyoruz gibi, $'dan bağımsız ve hiç de öyle idareten sağ bek oynayacak değil orayı Boey'den bile daha fazla ihya edebilecek biri diyor benim anladığım. Ilgaz da Suat abi ile paralel şeyleri söylüyor. Pahalı ama stoper/sağ bek işini harbiden tek başına götürebilecek biri gibi.
Sağ bek işi imkansız bence de. Orayı Singo/Sallai götürecek artık çok bariz. Zaten orta saha daha elzem şu an. Hatta en elzem yer. 3.5 orta sahamız var.Ben ekstra bir savunmaci beklemiyorum bu kadar para harcaninca bir adama defansa takviye olmaz gibi
Araştırmadımvar mi forumlari
Manu'dan giden oyuncularda genelde performans yükselişi oluyor. Onana gittiği yerde İnter günlerine de dönebilir. Antony- Betis, Mc Tomminay- Napoli, Greenwood- Marsilya, Carreras- Benfica gibi örnekler var. Pellistiri, Van De Beek gibi pek bir şey yapamayan örneklerde var tabi.Onanın bizde çilgın atma ihtimaline yüzde kac verirsin
Tominay bence manuda iyi adamlarindi manunun bu arada ya onu sayamayız bence ama elanga , antony greenwood falan var evet.Manu'dan giden oyuncularda genelde performans yükselişi oluyor. Onana gittiği yerde İnter günlerine de dönebilir. Antony- Betis, Mc Tomminay- Napoli, Greenwood- Marsilya, Carreras- Benfica gibi örnekler var. Pellistiri, Van De Beek gibi pek bir şey yapamayan örneklerde var tabi.
gs sözlük'te bir yazar derlemişBi babayigit monaco foruma girip singo hakkinda ne yaziyorlar bize aktarsin
Kale mevzusu farklı yav. Tek yapacağın şey top tutmak yani. Takım bi bok oynamadığı için çok pozisyon verir, 3-4 tane kurtarırsın 1 tane yersin, kimse bir şey diyemez. Bu herif ortada pozisyon yokken yumurtlayıp duruyor, hani her seferinde de bu kadar olmaz dedirten cinsten. Yan toplarda, arkaya atılan toplarda süpürmede net zaafı var. Ek olarak çok sakar bir herif. Sadece bizden 2 maçta 3 tane hatalı gol yedi lavuk.Manu'dan giden oyuncularda genelde performans yükselişi oluyor. Onana gittiği yerde İnter günlerine de dönebilir. Antony- Betis, Mc Tomminay- Napoli, Greenwood- Marsilya, Carreras- Benfica gibi örnekler var. Pellistiri, Van De Beek gibi pek bir şey yapamayan örneklerde var tabi.